Nieuczciwa polityka Platformy złamanie prawa
Moderator: moderatorzy
Nieuczciwa polityka Platformy złamanie prawa
Minister Rostkowski złamał prawo nie zwaloryzował mojego i nie tylko mojego zasiłku pielęgnacyjnego a w ustawie jest że musi go waloryzować co trzy lata minister Fedak podobno rzuciła mu na biurko kwit do podpisania a ten wielki ekonomista obliczył że przyoszczędzi około 400 zł w skali roku założę się że za to posunięcie premier ryży Tusk przyznał mu nagrodę 40 000 zł
Re: Nieuczciwa polityka Platformy złamanie prawa
Prawie Najlepszy Minister Finansów w Europie to absolwent lewicowej London School of Economics. Nic więc dziwnego, że jego pomysły mają kolor czerwony.
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
Won z Platformą Obywatelską! To złodzieje i wyzyskiwacze są!
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
taurus-piskus
powiem więcej to uje są niby za młodymi ale tak naprawdę za młodymi ale sprawnymi co to mogą na ich " nienasyconą hybryde ich dzieci żon i matek " za pszeproszeniem napier.alać aż pot z dópy leci
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Tu chyba nie tyle o kolor chodzi. Uczynili złodziejstwo racją stanu.eN_ pisze:... jego pomysły mają kolor czerwony.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę jaki niski procent inflacji wyliczają jako podstawę do wyliczania waloryzacje. Każdy kto kupuje cokolwiek wie że przeciętnie jest to jakieś 30% a nie 2,70%. Największe kłamstwo państwa
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Trudno w to uwierzyć i to pojąć, bo takie liczenie inflacji oznacza, że Urząd Statystyczny celowo i publicznie fałszuje dane, ale nie wykluczam, że tak rzeczywiście jest.
Wskaźnik inflacji jest liczbą uśrednioną, więc gdzieśtam, cośtam podrożało o 30%, a coś innego o 1%.
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
Ja tam wyjeżdżam do Norwegii albo United Kingdom żyć to mi POlskie bagienko będzie zwisało! Niech sobie robią wysPOrtowańcy z PObratńcami co chcą! Tam się żyje lepiej i spokojniej!
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
taurus-piskus
taurus-piskus