Tabela neuroleptyków. Objawy uboczne i powikłania
Moderator: moderatorzy
Tabela neuroleptyków. Objawy uboczne i powikłania
.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:56 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Tabela neuroleptyków. Objawy uboczne i powikłania
No na mp.pl są dobre opisy leków... Szkoda tylko, że trzeba się logować...
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Nie ma zeldoxu? Dlaczego?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
xxx
Ostatnio zmieniony pn lip 02, 2012 3:30 pm przez Fujikoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
A rzeczywiście, jakoś przeoczyłam te informację. Dzięki 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
hah przy pierwszym epizodzie wcisnęli mi najgorszy neuroleptyk, nic tylko wrócić z powrotem do szpitala. a pernazyna co to takiego?
A co takiego złego jest w Pernazynie? Jak ja to brałam to nie pamiętam jakichś okropnych skutków ubocznych...linijka pisze:hah przy pierwszym epizodzie wcisnęli mi najgorszy neuroleptyk, nic tylko wrócić z powrotem do szpitala. a pernazyna co to takiego?
Dla mnie to 100 razy gorszy jest chociażby Trilafon, a Haloperidolu nawet nie wpomnę.

klozapol dostałam, teraz mam pernazynę i jestem prawie zadowolona. bo mleko się pojawiło 
a te leki co wspominasz też mi dawali..

a te leki co wspominasz też mi dawali..
no najlepszy jest trilafon i haloperidol jak bralam pernazynre to na sloncu tak mi leb palilo jak patelnia mozna by bylo zrobic jajka sadzone
coty pisze:no najlepszy jest trilafon i haloperidol

No ale jakie te leki mają skutki uboczne

To może brałaś końskie dawki, ja brałam coś koło 400-500 mg (dokładnie nie pamiętam) i u mnie niczego takiego nie było...coty pisze:jak bralam pernazynre to na sloncu tak mi leb palilo jak patelnia mozna by bylo zrobic jajka sadzone
Fujiko masz racje po trilafonier i halo sa ogromne skutki uvboczne ale ja ich nie mam ale ja jestem jakies kuriozum
apo pernazynie mialam fotosensytyzacje dlatego tak mnie w leb palilo i na skorze calej przy 300mg nie wszyscy to maja ale niektorzy zycze ci dobrego dnia.

Bez przesady, każdy innaczej reaguje na leki.coty pisze:Fujiko masz racje po trilafonier i halo sa ogromne skutki uvboczne ale ja ich nie mam ale ja jestem jakies kuriozumapo pernazynie mialam fotosensytyzacje dlatego tak mnie w leb palilo i na skorze calej przy 300mg nie wszyscy to maja ale niektorzy
Dziękuje, wzajemnie.coty pisze: zycze ci dobrego dnia.
pojawiła się bardzo silna akatyzja,minuty nie jestem w stanie wysiedzieć i drganie powieki:/
Czy to ma związek ze zjedzeniem całej paczki chipsów 100 g i popiciem colą
To minie :/ ?
Czy to ma związek ze zjedzeniem całej paczki chipsów 100 g i popiciem colą

To minie :/ ?
Возьми от жизни всё
Мечтам своим не прекословь
А просто ты поверь в свою любовь
Molodaja nie martw sie tak za bardzo po chipsach i coli nie dostaje sie akatyzji moze za duzo pijesz coli to mogl ci ise magnez wyplukac bo tam jest kofeina i dlatego ci drga powieka no ale uwazaj prosze bo wszystko mozna dostac jak sie bardzo chce albo zaduzo o tym mysli.Czsami nawet marzenia sie podobno spelniają i te nawet najbardziej wydumane i dziwaczne.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
i to jeszcze nie tego samego dnia tylko na drugi dzień dostałam , a raczej pod wieczór. Perazyna na mnie nie działa
Возьми от жизни всё