TRUDNA SPRAWA POMOCY!!!

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
mirosmol@o2.pl

TRUDNA SPRAWA POMOCY!!!

Post autor: mirosmol@o2.pl »

czesc jets trudna sprawa z ktora nie moge sobie sama poradzic, dostalam od pewnego chlopaka anonimowy list w ktorym wyzanl mi milsoc ja odrzucilam te uczucie gdyz kocham kogos innego oczywiscie zrobilam to w sposob delikatny, on pozniej wyznal mi historie swojego zycia i powiedzial z jest chory na schizofrenie i ze jak nie ma szans to sobie cos zorbi np podetnie zyly;/ nie wiem jak na to reagowac boje sie i o niego i o siebie prosze piszcie na @ lub tutaj to dla mnie bardzo wazne!!!
k4m1l
bywalec

Post autor: k4m1l »

DZIWNA SPRAWA :? nigdy sie z takim czyms nie spotkalem :?
Better to ask a dumb question, then to not ask it and stay dumb.
Kalina
bywalec

Post autor: Kalina »

bez wzgledu na to na co jest chory czy tez nie.
Moim zdaniem nie masz wplywu na to co zrobi sobie.
nie mozna kochac na sile.
przykro to brzmi ale to jego wybor.
Dlaczego boisz sie o siebie?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

powiedz, żeby poszedł gdzie indziej łowić miłość na współczucie, bo u ciebie nie bierze,
chyba, że jednak ?

co do samej schizofrenii warto byćmoże porozmawiać. jeśli zapytasz się bez pretensjonalności się jak sobie radzi z chorobą byćmoże dowiesz się prawdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”