forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Jesli chodzi o mnie Kamilu to ja lubie Celin Dion z angielskojęzycznych a tak pozatym słucham wszystkiego co polskie stare i nowe ale może bardziej starocie w radju lecą czasem dobre pozytywne kawałki piosenek angielskojęzycznych ale ja niestety nie mam pamieci do tytułów i do nazw wykonawców zresztą rzadko ich podają w radju którego słucham w samochodzie ( nie wiem co to za stacja)no i dlatego nie mogę sobie sciągnąc Mp3-jek
Jest wiele gatunków muzycznych które lubię słuchać w zależności od nastroju, jednak najczęściej to chyba jednak nową szkołę amerykańskiego hip-hopu i niektóre płyty niektórych polskich wykonawców hh ,
A ja słucham właściwie prawie wszystkich gatunków,może z wyjątkiem techno,które przyprawia mnie o drgawki Muzyka dzieli się na dobrą i zła,dlatego nic nie przeszkadza mi cieszyć się rockiem,popem,jazzem,powagą,hip-hopem,piosenką autorską,kabaretową i poezją śpiewaną,elektroniką,r'n'b...
...muzyka...muzyka...muzyka...
Ja na codzień słucham radia
"RMF","ZET",inne...najbardziej lubię regionalną stację
Słucham od muzyki poważnej do techno,polska i zagraniczna-bez wulgarnych tekstów
Madonna,Mozart,"ABBA","Freestyle","BEE GEES",Phil Collins,Kozidrak,Sośnicka,Rynkowski,Krawczyk,...
Mam czasem skłonność do słuchania w kółko 1-2 utwory-taka mała kumulacja
...muzyka...muzyka...muzyka...
Ostatnio zmieniony śr kwie 05, 2006 4:50 pm przez tom76, łącznie zmieniany 1 raz.
A moje ucho cieszą dźwięki ambientu, dark ambientu (np. Vidna Obmana, Bass Communion) i takie dźwięki jak soundtrack z Requiem dla Snu, sagi Final Fantasy (szczegolnie częsci siódmej i dziesiątej), Carminy Burany, dźwięki muzyki progresywnej, metalu w stylu Opethu, Satyricona, Soulfly'a. Także bliżej nieokreślone gatunkowo zespoły jak Devil Doll, Current 93, Mors Syphilitica, Cocteau Twins, Sigur Ros, Elend, Skalpel. Też dźwięki polskiego punka (Post Regiment, Prawda, Dezerter), a także starego dobrego Kalibra 44. I wiele, wiele innych.
"Twarz, która nie daje światła, nigdy nie będzie gwiazdą."