A Wy?

Moderator: moderatorzy
O Theatres coś słyszałem nawet jakiś kawałek bym zanucił bo ze mną to jest tak że zapamiętuje tekstylostsoul pisze:Theatres Des Vampires - ich tematyka to Wampiry, jak wskazuje ich nazwa.
Kiedyś grali bardziej black metal, teraz grają już gotycki rock, metal....
i też kapelę Cradle Of Filth - Dani ma wspaniały głos, polecam gorąco
Theriona widziałam, powiem Ci że nie masz czego żałować, bo wypadają jakoś tak... zbyt płytko moim zdaniem.acherontia pisze:Chętnie obejrzałabym Therion albo Haggard na żywo *wzdych*
Lux Occulta, świetny wybór:) Oj tak, YaroSlav miał te pomysły. To ja ze swej strony polecę Profanum, więcej u nich neoklasyki, ale za to jakiej! Polska scena metalowa może być dumna z tego pobocznego projektu, uwaga, grupy Witchmaster. A Nightwish i Epica to, muszę Cię rozczarować, nic godnego uwagi. Posłuchaj Carpathian Forest, Slagmaur, Secrets Of The Moon i szwedzkich gigantów takich jak Armagedda, Ondskapt, Heresi. To jest dopiero klimat i kunszt muzyczny.patrykwiz pisze:Słucham różnych gatunków metalu lubię progresywny death metal w stylu Morgoth, Pestilence. Lubie Lux Occulte ( jak ktoś z was nie zna to polecam).
Bardzo lubie Nightwisha, Epice. Hmm ogólnie reasumując to słucham muzyki dużo, może mi polecicie jakieś zespoły metalowe godne uwagi. Może ja coś polecę ~~.