niechciane posty
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
niechciane posty
jak zwykle do tego wątku przesuwam posty obraźliwe, lub nie na temat
Do Zbyszka
Tylko obraźliwe nie na temat już nie bo stworzyłeś dowolny temat.
Re: Przeczytajcie i skomentujcie
zażenowałeś mnie swoim ignoranctwem MOI oświeceńcu
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Przeczytajcie i skomentujcie
NIe jednak stanowczo gęsi w Twoim przypadku to maxgieerel pisze:zażenowałeś mnie swoim ignoranctwem MOI oświeceńcu
Re: SCHIZOFRENIA? Może warto to wykorzystać!
nie, zacznij myslecgieerel pisze:Nie wydaje się wam, że ze wzglęgu na przejście przez schizofrenię bylibyście dobrymi psychologami, psychiatrami. Nie będę się rozpisywał dlaczego powiem jedynie, że ludzie rozpoczynający studia psychologiczne to dzieci. Może warto to wykorzystać! Ja spróbuje. Osobiście po pierwszym roku studiów filozofii, którą uważam za wylengarnie schizofreników postanowiłem wyjechać na rok pracy do UK i rozpoczne psychologie. Przecież kariera psychiatry budowana jest na sukcesie z pacjentami. Niektórzy z Was (łącznie ze mną) po przez analogie własnych przeżyć mogą lepiej pomuc choremu. Osobiście chciałbym, aby psychiatrzy mieli za sobą okres schizofreniczy bowiem to więcej niż doświadczenie w leczeniu. SCHIZOFRENIA? Może warto to wykorzystać! Absurdalne?, ale żyjemy w świecie absurdów człowieka skończonego, czyż nie?
asdf pisze:nie, zacznij myslecgieerel pisze:Nie wydaje się wam, że ze wzglęgu na przejście przez schizofrenię bylibyście dobrymi psychologami, psychiatrami. Nie będę się rozpisywał dlaczego powiem jedynie, że ludzie rozpoczynający studia psychologiczne to dzieci. Może warto to wykorzystać! Ja spróbuje. Osobiście po pierwszym roku studiów filozofii, którą uważam za wylengarnie schizofreników postanowiłem wyjechać na rok pracy do UK i rozpoczne psychologie. Przecież kariera psychiatry budowana jest na sukcesie z pacjentami. Niektórzy z Was (łącznie ze mną) po przez analogie własnych przeżyć mogą lepiej pomuc choremu. Osobiście chciałbym, aby psychiatrzy mieli za sobą okres schizofreniczy bowiem to więcej niż doświadczenie w leczeniu. SCHIZOFRENIA? Może warto to wykorzystać! Absurdalne?, ale żyjemy w świecie absurdów człowieka skończonego, czyż nie?
tak gieerel - zacznij myśleć!
1. jaką rolę spełnia psychiatra w społeczeństwie?
2. - przyjmując jednak twoją naiwną wizję życia społecznego, w/g której, - pewnie, psychiatrzy, psychologowie, pomagaja innym ... - odpowiedz sobie sam: jaka grupa zawodowa (wcześniej społeczna) zrezygnuje ze swojej pozycji w społeczeństwie dobrowolnie z uwagi na lepszych predyzpozycji (zakładajac, ze tak jest) innej ?
3. jeśli sądzisz, że filozofia to wylęgarnia schizo (a nie odwrotnie) to jesteś jak dziecko ...
4. "żyjemy w świecie absurdów człowieka skończonego" - tak i nie - głupota większości jest raczej nieskończona
milifredo, eko dokładnie zna wszystkie pierdoły jakie opowiadasz - to wszystko co wypisujesz to niesprawdzone i bardzo często w ogóle nie sprawdzalne hipotezy a oparte na ściśle ideologicznym paradygmacie ... z równym powodzeniem mógłbyś mnie przekonywać do wiary we wrózki, homeopatie, czy opentanie ...
---------- uwaga admina
odstraszasz innych użytkowników takimi słowami,
czy nie potrafisz wypowiedzieć swojej myśli bez pie... ?
spróbuj proszę
---------- uwaga admina
spróbuj proszę
"Pierdoły" to bardzo delikaten okreslenie na to co ty i tym podobni tutaj wypisujecie---------- uwaga admina
spróbuj proszę
widzę, że na tym forum tak czy inaczej nie bardzo jest o czym dyskutować - bo z fanatyczną wiarą dyskutować sie nie da
"Pierdoły" to bardzo delikaten okreslenie na to co ty i tym podobni tutaj wypisujecie---------- uwaga admina
spróbuj proszę
widzę, że na tym forum tak czy inaczej nie bardzo jest o czym dyskutować - bo z fanatyczną wiarą dyskutować sie nie da
-
- zaufany użytkownik
Ten post nie byl ani analny, ani tez nie taki glupi. To chyba bylo moje pierwsze brzydsze slowo na tym forum, ale mialo to swoj sens. Kto normalny bylby szczerze tak analny! Nie mam nic przeciwko Buddystom, ale znam takich, ktorzy potrafia niewinnym schizofrenikom tak namieszac, ze juz sie nie wie, czy jest sie swietym czy scierwem. Ostrzegam przed Yeshe samotne schizofreniczki!
Ostatnio zmieniony ndz maja 06, 2007 2:21 pm przez Kasia Karmecita, łącznie zmieniany 2 razy.
Kasia
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Według mnie nie ma mowy o żadnym "liberlizmie", ani o "katolickich wartościach". W rzeczywistości chodzi o obronę interesów dawnej sitwy w mediach, aparacie sądowniczym i w kościele. TVN (w rzeczywistości TVPRL z jej gadzinówką szkło kontaktowe) to grupa ITI - założona w Luxemburgu przez dwóch członków PZPR firma, która zjadła onet.pl, zakupiła klub sportowy LEGIA, a ostatnio (w kwietniu) nawet Tygodnik Powszechny. Chyba żadne mediach w Polsce nie podały informacji, że "szacowny" krakowski Tygodnik kupili ludzie PZPR.
Jeśli chodzi o "zawodowych patriotów" z Torunia to sam fakt ich istnienia wskazuje na, to że Kościół znajduje się w dramatycznej wręcz sytuacji. Trudniej pozbyć się tam agentury niż w organach państwa.
Choć nie miałem powodu, żeby wierzyć braciom Kaczyńskim teraz mam wrażenie, że "agent" Giertych i "agent" Rydzyk zostaną w końcu zneutralizowani. Wypromowany przez TVPRL tow. Andrzej L. to według mnie rodzimy cwaniak, który spełni jeszcze pozytywną rolę.
Ogólne zasady zdobywania informacji są następujące: podstawowe informacje czerpiemy z Internetu, a polskie media czytamy tylko "między wierszami" do zdobycia szczegółów. Akapity z pięknymi słowami opuszczamy całkowcie, z urywków o okropnych zarzutach bierzemy tylko informację "kto przeciw komu".
A propos: nie pamiętam czy wspominałem, że wraz ze spadkiem bezrobocia powstają nowe zawody, a stare się umacniają. Np. specjalista od tak częstych ujawnianych przez media afer - "aferzysta medialny", lub podkategoria - "aferzysta telewizyjny".
------- uwaga admina
tak silna wypowiedz nadużywa pozycji admina może rozbijać forum
Jeśli chodzi o "zawodowych patriotów" z Torunia to sam fakt ich istnienia wskazuje na, to że Kościół znajduje się w dramatycznej wręcz sytuacji. Trudniej pozbyć się tam agentury niż w organach państwa.
Choć nie miałem powodu, żeby wierzyć braciom Kaczyńskim teraz mam wrażenie, że "agent" Giertych i "agent" Rydzyk zostaną w końcu zneutralizowani. Wypromowany przez TVPRL tow. Andrzej L. to według mnie rodzimy cwaniak, który spełni jeszcze pozytywną rolę.
Ogólne zasady zdobywania informacji są następujące: podstawowe informacje czerpiemy z Internetu, a polskie media czytamy tylko "między wierszami" do zdobycia szczegółów. Akapity z pięknymi słowami opuszczamy całkowcie, z urywków o okropnych zarzutach bierzemy tylko informację "kto przeciw komu".
A propos: nie pamiętam czy wspominałem, że wraz ze spadkiem bezrobocia powstają nowe zawody, a stare się umacniają. Np. specjalista od tak częstych ujawnianych przez media afer - "aferzysta medialny", lub podkategoria - "aferzysta telewizyjny".
------- uwaga admina
tak silna wypowiedz nadużywa pozycji admina może rozbijać forum
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 10:43 pm przez zbyszek, łącznie zmieniany 4 razy.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
a propos wybory: http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,32567 ... forum.html
----- uwaga admina
post nie na temat wątku
----- uwaga admina
post nie na temat wątku
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 10:44 pm przez zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bezpieczny
- zaufany użytkownik
Popierają homo..... bo ich jest 5% społeczeństwa (z bi, trasvest, pedofilami, zoofilami). 5% to 2 MLN (DWA MILIONY !) ludzi, ogromny elektorat dla PO.zalew pisze:Popieram - liberałowie prześcigają się w promowaniu homoseksualizmu, osób pochodzenia żydowskiego i nawet osób kalekich.
...
A żydów popierają bo w PO jest sporo żydów, chyba najwięcej ze wszystkich partii (słyszałem w RADIO TOK FM - polecam!).
Popierają kalekich bo to znowu jest milion osób + ich rodziny ! I tak wygrało PO wybory, tylko część ludzi (myśląca część) głosowała na PIS czy prawdziwą prawice - PR z UPR/PR.
Podstawy tej choroby nie są znane. Ale w ogóle słowo "choroba psychiczna" działa na ludzi odstraszjąco i odpychająco. Miną lata za nim się to zmieni. Homo.... przynajmniej walczą o swoje i dzięki PO trochę zyskali.Nie dotyczy to jednak schizofreników, schizofrenia jest nadal przeklenstwem, straszakiem na niegrzeczne dzieci. Nie odpowiada mi bycie pupilem mediów jako schizofrenik ale trzeba coś zrobić by uświadomić ludziom rzeczywistośc, a jest ona banalna zawyżony poziom dopaminy w mózgu. Reszta to tylko wynik dzialania neuroprzekaźnika, można sie o tym rozpisywać ale powody szalenstwa są banalne.
Gazeta Wyborcza to gazety anty-PIS-owska, anty-Polska i pro-Rosyjska, to najgorsze ścierwo na rynku. Oni są zakochani w LID i PO (wiadomo współne interesy bandy agentów SB).Moze trzeba napisać do Wyborczej ponieważ praktycznie to ona jest źródłem opinii w Polsce - reszta mediów powtarza za nia wiadomości i styl wypowiedzi. Niestety ale chyba to w Agorze ktoś stwierdził że trzeba zrobić z Kaczyńskich wariatów. Czyli określił komu trzeba przypierd...
Lepiej zamknąć ten wątek, bo tak jak pisałem my tu nic nie wskuramy !
J.B.
-------- uwaga admina
sorry, trzecia linijka od dołu jest obraźliwa dla GW, ale także dla osób ją czytających. Wyraź proszę to samo bez "dowalania" innym, wtedy post wróci na swoje miejsce. Przepraszam lecz muszę ze szczególną uwagą czytać posty polityczne, bo tu zawsze blisko do chaosu wzajemnych obelg.
Nasz prezydent ? NIE mój!
http://www.bronislawkomorowski.info.pl/
http://www.bronislawkomorowski.tk/
Cudak Tusk i jego cudy: http://www.tuskwatch.pl/ <- rewelacyjna strona.
http://www.bronislawkomorowski.info.pl/
http://www.bronislawkomorowski.tk/
Cudak Tusk i jego cudy: http://www.tuskwatch.pl/ <- rewelacyjna strona.