Czy macie jakieś oryginalne pomysły?
Moderator: moderatorzy
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Czy macie jakieś oryginalne pomysły?
Nie mam tu na myśli żadnych "jazd" z psychozy, tylko Wasze oryginalne, zdrowe przemyślenia, coś twórczego i być moze wartościowego. Może to cos warte jest realizacji?
podzielcie się
podzielcie się
Re: Czy macie jakieś oryginalne pomysły?
Mam pomysł na biznes sezonowy. W Warszawie nie ma gdzie kupić parasolek w czasie deszczu
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Na Ursynowie jest duzy sklep, widzialem!
AntonPawlowicz pisze:Na Ursynowie jest duzy sklep, widzialem!
Ale gdy złapię Cię deszcz, chcesz mieć je pod ręką, a nie lecieć do sklepu na drugi koniec miasta. Dlaczego w kioskach nie sprzedają parasolek? Przecież sprzedają np chusteczki i napoje.
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Chcę się zająć handlem na allegro, oprócz tego za jakis czas chce rozkrecic firmę - coś związanego z realizacja czy produkcja muzyki - musze tylko zdobyc niezbedna wiedzę i umiejętności.
.,.
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:17 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja w przyszlosci chcialabym otworzyc zlobek. W moim miescie mimo, ze jest duze i zamieszkuje je sporo mieszkancow brakuje zlobkow. Ludzie czekaja nawet rok na wolne miejsce dla dziecka, wiec mysle ze to dobry kierunek do zalozenia wlasnej dzialalnosci. Ale trzeba miec fundusze
Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania
.
Ostatnio zmieniony śr wrz 10, 2014 3:37 pm przez Agata M, łącznie zmieniany 1 raz.