Życie w ukryciu?

relacje rodzinne i ogólnie interpersonalne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Ave
zaufany użytkownik

Życie w ukryciu?

Post autor: Ave »

Właśnie się dowiedziałam, że w szkole z której zabrałam dokumenty moja była wychowawczyni rozgłasza wszędzie plotki o mnie. Mówi, że jestem nienormalna, że się lecze i że to wina moich rodziców. Co za idiotka! Teraz wszyscy pytają moją kumpele czy to prawda, że jestem świrem. Mam tego dość! Ludzie są okropni! SĘPY, HIENY! Zawsze zwietrzą świeżą krew i wypełzają na żer! Do końca życia mam się ukrywać? Zakładać maske? Nie znoszę tego!
Ale jeszcze im pokażę!
JAKA JA JESTEM WŚCIEKŁA I ROZŻALONA! Mam ochotę wyć z bezsilności!
Kosmo

Post autor: Kosmo »

Ave powiem Ci że to czysta niewiedza, brak świadomości i straszny, praliżujący strach przed nieznanym... Jak człowiek jest durny i nie wie o co chodzi to sie boi i gada bzdury.... ale swoją drogą dobrze że papiery zabrałaś z tej szkoły bo ta nauczycielka rzeczywiście przykra i beznadziejna jest :) 8) <---- Luzak
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Ave, idź do wychowawczyni i wytłumacz jej w spokojny sposób o sprawach prywatnych, o tajemnicy powierzonych jej danych o rzetelności medycznej, o tym jak plotka działa. może się czegoś nauczy od ciebie. jeśli nie można będzie zwrócić uwagę dyrekcji, że wychowawczyni potrzebuje byćmoże specjalnych kursów etyki zawodowej.
Awatar użytkownika
Ave
zaufany użytkownik

Post autor: Ave »

Faktycznie powinnam wyluzować. W końcu w życiu spotka mnie nie jedna przykrość. Tylko tak jakoś ciężko zrozumieć ludzką głupote i brak wrażliwości. I tak, powiem jej co o tym myśle! Będzie się miała z pyszna!
Dzięki za słowa otuchy! Pozdrawiam! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „rodzina i otoczenie”