Jakie macie priorytety - cele życiowe - marzenia?
Moderator: moderatorzy
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Jakie macie priorytety - cele życiowe - marzenia?
Jakie macie priorytety - cele życiowe - marzenia ?
Re: Jakie macie priorytety - cele życiowe - marzenia?
Chciałabym być szczęśliwa
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Nie utrać choćby tego marzenia !
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Chciałabym, żeby moi bliscy zawsze byli zdrowi i bezpieczni.
Marzę też o stabilnej, satysfakcjonującej pracy.
Pozdrawiam.m.
Marzę też o stabilnej, satysfakcjonującej pracy.
Pozdrawiam.m.
- JudasHonor
- moderator
Chcę uciec stąd jak najdalej, założyć rodzinę, żyć w dobrobycie, dużo podróżować. Jestem dobrej myśli
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
- Constantius
- zaufany użytkownik
Mieć cel w życiu to coś innego niż mieć marzenia.... Czasem jedno i drugie może się łączyć jesli marzenia są dosyć realne do osiagnięcia... Nie mam celu w życiu... nawet nie wiem czy mam marzenia, boję się by nie były zbyt nierealne... Życie marzeniami drogo kosztuje - czasem jest to właśnie psychoza....
Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
Chciałbym nic nie chcieć.
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
Marzę o dobrej pracy. Chciałabym kiedyś żyć bez leków. Muszę znaleźć nowego psychiatrę, na razie jeszcze mam zapas leków, ale ketrel mi nie służy. Mam nadzieję, że schudnę.
Chcę jak najdłużej być w remisji i nie mieć nawrotu psychozy. Chcę być bardziej komunikatywna i pewna siebie- w relacjach z innymi.
Chcę jak najdłużej być w remisji i nie mieć nawrotu psychozy. Chcę być bardziej komunikatywna i pewna siebie- w relacjach z innymi.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.
-
- zaufany użytkownik
Chciałbym ułożyc sobie życie z dziewczyną którą kocham , niestety zdaję sobie sprawę ile będzie przeciwności - tych z powodu choroby też. Nadzieją umiera ostatnia , więc mam nadzieje i proszę Boga , żeby jakoś tak pokierował moimi losami , aby i mi w życiu coś się udało ...
Priorytety? Żyć, aby przeżyć, żyć w świętym spokoju. Chcę mieć od wszystkiego spokój.
"Gdy walczysz z potworami, uważaj, by nie stać się jednym z nich.
Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy i w ciebie."
Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy i w ciebie."
Priorytet: jakie takie (w miarę sensowne) wykorzystywanie każdego jednego dnia.Mniszek pisze:Jakie macie priorytety - cele życiowe - marzenia ?
Cel życiowy: umacnianie własnego poczucia bezpieczeństwa.
Marzenia: wędrówki z plecakiem i namiotem po górach Rumunii i Bułgarii, a w jakiś czas później po Pirenejach!!!
Moim celem jest wyzdrowienie. Czyli satysfakcjonująca praca i rodzina, spokój wewnętrzny i pogoda ducha.
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Mój cel: skończyć w końcu jakąś szkołę wyższą, a nie tylko mieć maturę w kieszeni.
Marzenia: znaleść fajnego faceta, założyć rodzinę, mieć dzieci i dobra praca.
Niby takie zwyczajne, ale jednak jak narazie nieosiągalne...
Marzenia: znaleść fajnego faceta, założyć rodzinę, mieć dzieci i dobra praca.
Niby takie zwyczajne, ale jednak jak narazie nieosiągalne...
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia
Moje cele życiowe to wyzdrowieć jak wyleczyłam się z jąkania . Także także ukończenie studiów. Mieć pracę .Utrzymać moich przyjaciół i założyć rodzinę. Rodzina jest też ważna. Jednak wszystko po kolei .Pozdrawiam
-
- zaufany użytkownik
Największym moim marzeniem jest mieć przy sobie kochającego partnera i stworzyć z nim rodzinę, ale tak poza tym to
nie wiem czemu ale ciągnie mnie do aktorstwa, więc chciałabym być sławną i dobrą aktorką.I pomijając już to czy mi się uda, to czy myślicie że to dobry wybór pchać się do show-businessu z naszą sytuacją, chorobą??sława potrafi zrujnować ale myślę że wtedy kiedy sami jej na to pozwolimy, bo w końcu bycie sławnym wiąże się z nachalnymi paparazzi i brakiem prywatności dlatego trzeba to zaakceptować...no więc?jak myślicie?
nie wiem czemu ale ciągnie mnie do aktorstwa, więc chciałabym być sławną i dobrą aktorką.I pomijając już to czy mi się uda, to czy myślicie że to dobry wybór pchać się do show-businessu z naszą sytuacją, chorobą??sława potrafi zrujnować ale myślę że wtedy kiedy sami jej na to pozwolimy, bo w końcu bycie sławnym wiąże się z nachalnymi paparazzi i brakiem prywatności dlatego trzeba to zaakceptować...no więc?jak myślicie?
.
Ostatnio zmieniony wt lut 04, 2014 12:16 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Pozwól, że posłużę się przykładem znakomitego aktora, jakim jest Anthony Hopkins. Cierpi na schizofrenie. Podczas pracy nad filmem "Hannibal"(kolejna część "Milczenia Owiec") celowo odstawił leki, żeby jeszcze lepiej wcielić się w postać psychotycznego ludojada. Zagrał rewelacyjnie. Ogólnie, panuje taka opinia (potwierdzana często przez samo środowisko), że osoby pracujące w showbusiness'ie mają problemy emocjonalne, psychiczne. Z jednej strony może to być skutkiem właśnie wykonywanego zawodu, wcielanie się w odgrywane postaci, z drugiej jednak wybór danego zawodu często podyktowany jest cechami osobowości.zainteresowana123 pisze:no więc?jak myślicie?
Podsumowując, uważam, że nie jest to zły pomysł. Co więcej, można nawet pozwolić sobie wtedy na delikatne świrowanie, za społecznym przyzwoleniem (artyści... ).
Zapraszam do rozmowy na czacie.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Czasem warto podkrecic, lepiej wchodzi za trzy