Znany Lekarz

właściwa organizacja opieki nad chorymi

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
MAdzialena
zaufany użytkownik

Znany Lekarz

Post autor: MAdzialena »

Polecam stronę znanylekarz.pl
Można tam kulturalnie ocenić swoich lekarzy...
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Re: Znany Lekarz

Post autor: moi »

Ale być może lekarze oceniają tez tam samych siebie - tego nie wiemy,bo wpisy są anonimowe. Poza tym, rozbieżność w ocenach jest bardzo duża. Ale przyznam się, że korzystałam z tego serwisu, kiedy szukałam informacji o moim obecnym lekarzu prowadzącym.
Według mnie, sprawdziły się.

Pozdrawiam.m.
Murek
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Murek »

Myślę że najlepszy lekaż to taki który jest też psychoterapeutą. Mój uświadomił mi że moje marzenie o założenie rodziny jest spowodowane tylko popędem seksualnym. Zawsze myślałem że to chodzi o piękne i wspaniałe uczucie pochodzące od Boga. W ogóle poczułem się jakiś splugawiony i popadłem w depresję. Potem ładował we mnie psychotropy. Teraz mam duże problemy :(
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Przecież założenie rodziny jest pięknym i wspaniałym uczuciem, daje człowiekowi sens życia, a z popędem seksualnym jest podobnie. Jeśli obejmujesz swoje uczucia i oceniasz przy pomocy abstrakcyjnych pojęć to nie znaczy, że te uczucia znikają, lub że są mniej warte !

Kościół plugawi popęd seksualny. Oni zawsze mówią "tylko seks" zamiast "aż seks". Może z tego pochodzi to złe samopoczucie ?
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

Popędem też. Jak napisała dziewiętnastowieczna Warszawianka "do małżeństwa skłaniają nas natura, społeczeństwo, uczucia, religia". Nie pamiętam dokładnie tego cytatu, ale strasznie mi się podobał.
Awatar użytkownika
zjawa
zaufany użytkownik

Post autor: zjawa »

ja juz wchodzilam na ta stronke i ocenilam swojego lekarza;-)
Murek
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Murek »

Macie rację odgrywa w tym również co nieco natura inaczej byśmy wyginęli ale nie jesteśmy przecież jak zwierzęta. U mnie zostało to wszystko spłycone do popędu. Poczułem się jak degenerat. Pensjonariusz oddziału zboczeńców zamkniętych w szpitalach psychiatrycznych, których strach wypuścić.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Nie daj sobie wmówić, że seks jest czymś złym ani tego, że zwierzęce to gorsze. Przecież jesteśmy zwierzętami, np. jemy jedzenie jak czynią to zwierzęta. Gdyby jednak ktoś przy okazji każdej miłej biesiady wmawiał, że to zwierzęce i złe chyba palnąłbym go w głowę - może nie bywał na prawdziwych przyjęciach, lecz to nie powód, żeby komuś psuć smak. Podobnie nie ma powodu, że komuś plugawić i psuć odczucia erotyczne - ta zwierzęca strona człowiek jest piękna.
ODPOWIEDZ

Wróć do „opieka medyczna i społeczna, praca, prawo”