skasowany - powrotów nie będzie
Moderator: moderatorzy
Re: Teksty
Ten ostatni jak dla mnie rewelacyjny.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Całopalenie - chyba skopiuję sobie bez zgody Autora, coby uniknąć Jego niszczycielskich ataków i "ocalić od zapomnienia" :twisted:
A tak poważnie - świetny wiersz.
Pozdrawiam.m.
A tak poważnie - świetny wiersz.
Pozdrawiam.m.
,, Całopalenie ,, - Kiedyś . Obecnie tylko popioły .
Dziękuję .
Dziękuję .
Dzięki, dzięki !
Ataków niszczycielskich w najbliższym czasie nie będzie.
Serdeczności!
Ataków niszczycielskich w najbliższym czasie nie będzie.
Serdeczności!
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Wiktor super, że znów piszesz
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia
Mandry, bardzo miło widzieć Cię u siebie, ja cały czas zaglądam do Twojego wątku i trzymam kciuki.
Poza tym: tak piszę znowu, w końcu grafomania to choroba nieuleczalna. Nie chcą moich tekstów w żadnym czasopiśmie, więc postanowiłem, że będę pisał harlequiny. Na to chyba talentu mi starczy, ktoś musi mi tylko pomóc powymyślać jakieś egzotyczne imiona, a fabuła zawsze przecież ta sama. A czytelników i kasy nieporównanie więcej niż przy tzw. literaturze ambitnej. Ostatni tekst to wprawka do tej twórczości, zacząłem też oglądać modę na sukces. No.
Serdeczności!
Poza tym: tak piszę znowu, w końcu grafomania to choroba nieuleczalna. Nie chcą moich tekstów w żadnym czasopiśmie, więc postanowiłem, że będę pisał harlequiny. Na to chyba talentu mi starczy, ktoś musi mi tylko pomóc powymyślać jakieś egzotyczne imiona, a fabuła zawsze przecież ta sama. A czytelników i kasy nieporównanie więcej niż przy tzw. literaturze ambitnej. Ostatni tekst to wprawka do tej twórczości, zacząłem też oglądać modę na sukces. No.
Serdeczności!
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
A po kiego grzyba mode na sukces? To ma być dla ciebie inspiracja?
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia