clopixol depot
Moderator: moderatorzy
clopixol depot
ja biorę zastrzyki co 21 dni jedno ampułkę clopixol depot i mam silne napręzenia miesni czy ktoś tak miał nie moge siedziec leżec jak chodze czy stoje to cały czas poruszam sie nie moge obejrzeć tv spokojnie,jak brałem wieksza dawke myślałem ze bedzie juz po mnie nie pomaga mi pridinol biore 1 tabletke rano ,byłem u lekarza kilka dni temu a on odstawił mi pridinol ,paromerc,zolafren i niechciał mi zmienić na inny lek chodzi mi o neuroleptyk słyszałem ze jak sie beirze tabletki nie odczówa sie tych naprężen takich silnych ,mam stwierdzono przebyty zespól paranoidalny co przebyłem 8 lat temu i co roku trafiam do szpiatala z powodu bulów psychogennych ,mam stwierdzoną zaburzenie somatyczne podobno najcieżej leczone zaburzenie psychiczne somatyczne a w szpiatlu zamiast terapie z psychologiem mi dawac to oni mnie szprycują clopixolem po którym ledwo żyje
Cały czas biore leki ale bóle wracają wiem ze jak bym ich niebrał nie miał bym ttch naprężeń ,mam myśli zeby odstawić sobie te leki,najwyżej wróci ból omamów nigdy nie miałem,Ale nie moge sobiue poradzić z naprężeniami są bardzo uciążliwe inaczej mozna to nazwać sztywnością,ale czemu nie pomaga mi pridinol.
Clopixol to chyba najgorszy lek nie wiem czemu oni mi go podają,
Czy mieliście takie doświadczenia z tym lekem co wam pomogło
ja juz jestem załamany jeszcz poczekam z 2 tygodnie i odstawiam lek ,Lekarz powiedział ze miną te napręzenia same ja mam juz 8 miesiecy coraż silniejsze i myszy sie nei gonia zeby zniknęły
Cały czas biore leki ale bóle wracają wiem ze jak bym ich niebrał nie miał bym ttch naprężeń ,mam myśli zeby odstawić sobie te leki,najwyżej wróci ból omamów nigdy nie miałem,Ale nie moge sobiue poradzić z naprężeniami są bardzo uciążliwe inaczej mozna to nazwać sztywnością,ale czemu nie pomaga mi pridinol.
Clopixol to chyba najgorszy lek nie wiem czemu oni mi go podają,
Czy mieliście takie doświadczenia z tym lekem co wam pomogło
ja juz jestem załamany jeszcz poczekam z 2 tygodnie i odstawiam lek ,Lekarz powiedział ze miną te napręzenia same ja mam juz 8 miesiecy coraż silniejsze i myszy sie nei gonia zeby zniknęły
skorpion :0)
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: clopixol depot
Miśku, nie ma najlepszego i najgorszego leku. Wszystko jest indywidualne - zależy od pacjenta. Clopixol działa bardzo dobrze u znanej mi osoby, jest łagodniejszy i nadaje się np. najlepiej w przypadku ciąży.
Jak dobrać lek: potrzeba dwóch elementów:
1. doświadczenia lekarza (różni lekarze mają różne doświadczenie zawodowe !)
2. wielu prób - one mogą trochę dłużej trwać ! (jednak 8 m-cy to już chyba wystarczy)
Dlatego jeśli coś Ci nie odpowiada domagaj się od lekarza innego leku.
Jak dobrać lek: potrzeba dwóch elementów:
1. doświadczenia lekarza (różni lekarze mają różne doświadczenie zawodowe !)
2. wielu prób - one mogą trochę dłużej trwać ! (jednak 8 m-cy to już chyba wystarczy)
Dlatego jeśli coś Ci nie odpowiada domagaj się od lekarza innego leku.
Po Clopixolu w tabletkach, który podawali mi w szpitalu, powykręcało mnie tak, że nie mogłam się poruszać, ból był niesamowity dostawałam na to Akineton. Po tygodniu zmienili mi lek, bo widzieli, że nie dam tak rady.
"My mommy always said there were no monsters. No real ones. But there are."
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja na clopixolu psychicznie bardzo dobrze się czułem. Równie dobrze było pod względem fizycznym. Jedynym mankamentem jest to że przy dużych dawkach są kłopoty z jedzeniem tzn. są odczucia tak jakbym się dławił.