skasowany
Moderator: moderatorzy
Re: Poezja
Najprawtopodobniej Jezus z Nazaretu namówił swojego ucznia Judasza Iskariotę ( skarbnika ) by ten go wydał ,, Apokryf ewangelia wg . św Judasza .
Łączę się w bólu chociarz nic to nie zmieni .
Łączę się w bólu chociarz nic to nie zmieni .
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Nie patrz na rany, bo wiersz jest dobry.
Wynika z wiersza że człowiek ma bardziej „przerąbane” niż zwierzę. Bo człowiek nie ma schronienia, samotni, żeby „wylizać rany” i „wyciem zagłuszyć ból”. „Wierni prześladowcy” (powiedzieć można, wierni w swoim fachu prześladowania) mają moc czytania myśli i odnajdywania najsekretniejszych miejsc.
Tylko dlaczego, człowiek nieuleczalnie chory to bestia zdolna do zemsty na współbraciach? Tego nie wiem.
Wiersz o czym innym mówi, ale jakoś tam przypomina mi „Obławę” Jacka Kaczmarskiego.
Smutny wiersz. Nic, tylko pójść do parku na wódke, koniecznie z przyjacielem.
Tylko dlaczego, człowiek nieuleczalnie chory to bestia zdolna do zemsty na współbraciach? Tego nie wiem.
Wiersz o czym innym mówi, ale jakoś tam przypomina mi „Obławę” Jacka Kaczmarskiego.
Smutny wiersz. Nic, tylko pójść do parku na wódke, koniecznie z przyjacielem.
Miałem ostatecznie zerwać z pisaniem wierszy, ale nie mogę się oprzeć urokowi poezji polegającemu na tym, że tyle jest interpretacji wiersza ilu czytelników - czego dowodzą powyższe komentarze. Dlatego też zachowam dla siebie autorską interpretację. Zdradzę tylko, iż terytorium może być pojęte, jako obszar w którym błądzą myśli.
Serdeczności!
Serdeczności!
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Re: Wiktor wierszem
Ależ ona stoi wszędzie, gapi się i uśmiecha.
Aż dziw, że jej nie zauważają
I mówią wręcz, że jest najtrudniejsza do dostrzeżenia.
Aż dziw, że jej nie zauważają
I mówią wręcz, że jest najtrudniejsza do dostrzeżenia.
Re: Wiktor wierszem
Super !!! !!! !!! .
Szczególnie dwuwymiarowa nić pajęcza przez kratę a i w odchłań . Jutro u mnie Gmach Więzienia . Szacuneczek
Szczególnie dwuwymiarowa nić pajęcza przez kratę a i w odchłań . Jutro u mnie Gmach Więzienia . Szacuneczek
Re: skasowany
Szkoda bardzoo, że te posty są wykasowane:(
Od piekła I nieba oddziela nad tylko życie-najkrótsza rzecz na świecie. .
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Też tak myślę. Autorzy mają swoje prawa
.
Ostatnio zmieniony ndz lut 02, 2014 8:02 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.