ketrel -czy tez tak macie?
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
ketrel -czy tez tak macie?
Biore ketrel od roku ,od paru miesiecy gdy nie wezme go co 6 godzin ,mam poczucie jak bym wypila 5 kaw-mysli sa natretne i bardzo intensywne.Bardzo mnie to meczy.Takiego stanu nie miewalam nigdy ani w czasie brania lekow jak i niebrania.Przypomina mi to silna reakcje uzalezniajaca.
Czy tez tak sie czujecie, ze musicie ketrel polknac bo inaczej w mozgu kongo?
Czy tez tak sie czujecie, ze musicie ketrel polknac bo inaczej w mozgu kongo?
Re: ketrel -czy tez tak macie?
jaką bierzesz dawke?? ketrel nie uzależnia podobnie jak antydepresanty może być taka reakcja na odstawienie ale to nie uzaleznienie jezeli chcesz odstawic to stopniowo zmniejszaj dawke ; znowu odkrywam ameryke
to co mi przeszkadza w ketrelu to wybudzanie w nocy, czuje parcie na pęcherz ale nie moge sie odlać a dalej nie moge zasnąć mam nadzieje ze to minie mial ktos tak??

to co mi przeszkadza w ketrelu to wybudzanie w nocy, czuje parcie na pęcherz ale nie moge sie odlać a dalej nie moge zasnąć mam nadzieje ze to minie mial ktos tak??
-
- zarejestrowany użytkownik
Bardzo powoli odstawialam ketrel co dwa tyg 25mg . Przez 3 dni po zmniejszeniu dawki mialam jazdy psychodeliczne z omamami te cyrki zaczynaly sie gdy mialam zasnac,(ni to sen ni jawa) w dzien dzika deprecha.I stale towarzyszace poczucie pobudzenia psychicznego ,intenstwnych natretnych mysli.Dawka ktora biore stale sie zmienia max 600mg min 100mg.Niezaleznie czy zmniejszam powoli czy szybko reakcje odstawienne nieustepuja- 2 miesiace czekalam i nic.
Co do pogladow ze psychotropy nie uzalezniaja to sie nie zgadzam.Sa ludzie ,ktorzy odstawiaja narkotyki bez niczyjej pomocy, a inni nie sa w stanie przestac pic kawy czy palic papierosow do konca zycia.
Narkotyki(neurotoksyny ) jak i psychotropy maja powinowadztwo do receptorow dopaminergicznych i serotoninergicznych.Ludzie bioracy te specyfiki narazaja sie na skutki odstawienne.
Nie jestem w stanie odstawic ketrelu mimo zalecen lekarza..
Co do pogladow ze psychotropy nie uzalezniaja to sie nie zgadzam.Sa ludzie ,ktorzy odstawiaja narkotyki bez niczyjej pomocy, a inni nie sa w stanie przestac pic kawy czy palic papierosow do konca zycia.
Narkotyki(neurotoksyny ) jak i psychotropy maja powinowadztwo do receptorow dopaminergicznych i serotoninergicznych.Ludzie bioracy te specyfiki narazaja sie na skutki odstawienne.
Nie jestem w stanie odstawic ketrelu mimo zalecen lekarza..
troche nie na temat dlaczego lekarz kazal ci odstawc ?? mozesz powiedziec jak dlugo bierzesz ketrel ?? co do uzaleznienia to jest to ewentualnie psychiczne chyba ale nie wiem moze sie myle... 

- netka
- zaufany użytkownik
- Status: analityk internetowy
witam, biorę ketrel już 4 miesiąc, ale nic takiego nie zaobserwowałam u siebie... czuję się wręcz wspaniale. 
pozdrawiam :-)

pozdrawiam :-)
"Idź własną drogą, Bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć, Bez znieczulenia, Bez niepotrzebnych niespełnienia, Myśli złych..." [Dżem-Do kołyski]