Co jest grane ?
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Co jest grane ?
- Fajny film wczoraj widziałem.
- Momenty były ?
- No, masz
Tymi słowy kabaret 60 Min / godz rozpoczynał swoje recenzje najnowszych dzieł kinowych. Ja natomiast widziałem wczoraj sztukę pt. "Iwona, księżniczka Burgunda" według Gombrowicza, wystawioną w Teatrze 13 w BOK na Białołęce (dzielnica Warszawy) graną przez laików. Choć niektóre grymasy aktorów wywoływały śmiech na sali w przedstawianej treści nie było moim zdaniem nic do śmiechu. Przekaz poraża odnośnikiem do współczesnej Polski. Wstęp jest za darmo, choć bilety należy wcześniej zarezerwować. Dojazd autobusem 509, a potem 508.
W tym wątku proszę wpisywać, "co jest aktualnie grane", a warto zobaczyć wraz z krótką recenzją.
- Momenty były ?
- No, masz
Tymi słowy kabaret 60 Min / godz rozpoczynał swoje recenzje najnowszych dzieł kinowych. Ja natomiast widziałem wczoraj sztukę pt. "Iwona, księżniczka Burgunda" według Gombrowicza, wystawioną w Teatrze 13 w BOK na Białołęce (dzielnica Warszawy) graną przez laików. Choć niektóre grymasy aktorów wywoływały śmiech na sali w przedstawianej treści nie było moim zdaniem nic do śmiechu. Przekaz poraża odnośnikiem do współczesnej Polski. Wstęp jest za darmo, choć bilety należy wcześniej zarezerwować. Dojazd autobusem 509, a potem 508.
W tym wątku proszę wpisywać, "co jest aktualnie grane", a warto zobaczyć wraz z krótką recenzją.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Re: Co jest grane ?
Oczywiście tak. Proszę podawać własne oceny tych filmów, spektakli, lub koncertów, które ktoś zechce polecić innym niezależnie od Miasta i okolicy, bo nie wiemy, gdzie kto mieszka. Forum ma dużo użytkowników, a ten temat jest raczej poboczny, więc nie ma chyba sensu rozdzielać go na miasta.Bogus pisze:... informacje o imprezach kulturalnych w Warszawie przeznaczone są raczej dla mieszkańców stolicy, a z kolei te z Krakowa dla mieszkańców grodu Kraka
Orange Factor Film Festival 2008 czyli piąta edycja Festiwalu Filmów Offowych w Krakowie właśnie się rozpoczęła.
Jest szansa, że się wybiorę więc może jakąś recenzję tu uskutecznię
Jest szansa, że się wybiorę więc może jakąś recenzję tu uskutecznię
Tutaj można przeczytać więcej na ten temat >>KLIK<<Orange Factor Film Festival (OFFF) to przegląd filmowy organizowany przez Centrum Sztuki Współczesnej "Solvay", przy współpracy z CINEMA CITY "Zakopianka" współfinansowany przez Polski Instytut Sztuki Filmowej w Warszawie.
Festiwal to szansa dla wszystkich młodych twórców na zaistnienie na dużym ekranie.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
Polecam industrial fest we Wrocławiu, niesamowita impreza dla osób o szerszych perspektywach. Odbędzie się na dniach, ja nie przepuszczę takiej okazji; będą legendy sceny elektronicznej.
http://www.industrialart.eu/festival/
pzdr.
http://www.industrialart.eu/festival/
pzdr.
Ogniu, krocz za mną...
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Za całkiem dobre imprezy nie zawsze trzeba płacić. Piotr i Ula Sobolewscy z Michalina przysyłają mi co dwa tygodnie informację o bezpłatnych imprezach kulturalnych w Warszawie. Kto chce może także zaprenumerować. Info jest tu http://www.michalin.pl/wstep_wolny/