Lubuskie - poznam osobę chorą na schizofrenię.

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
coeurmorte
zarejestrowany użytkownik

Lubuskie - poznam osobę chorą na schizofrenię.

Post autor: coeurmorte »

Cześć.
Mam 24 lata, od 7 lat leczę się na schizofrenię paranoidalną. Mieszkam w Zielonej Górze w województwie lubuskim. Pracuję w zakładzie pracy chronionej i kontynuuję studia.
Bardzo chciałbym poznać kogoś z mojej okolicy, kto również zmaga się z tą chorobą. Jestem osobą miłą i wrażliwą, piszę wiersze, lubię muzykę i zwierzęta.
Pomimo młodego wieku przeżyłem bardzo wiele, kilkakrotnie byłem hospitalizowany, a większość mojego dorosłego życia to nierówna walka ze schizofrenią. :(
W rodzinie nie mam żadnego oparcia, nigdy nie rozumieli i nie chcieli zrozumieć co czuję. "Przyjaciele" mnie odtrącili. :(
Nigdy nie sądziłem, że cokolwiek będzie dokuczać mi bardziej niż schizofrenia. Dzisiaj wiem, że cięższym wyzwaniem jest samotność i niezrozumienie. :roll:

Jeśli mieszkasz w Zielonej Górze lub w okolicy i czujesz podobnie - napisz do mnie: coeurmorte(małpa)gmail(kropka)com

Nie interesują mnie internetowe znajomości z ludźmi z drugiego końca Polski, których i tak nigdy nie spotkam, ani "złote rady" typu: "Będzie dobrze" - i proszę, takimi rzeczami nie zamulajcie mi poczty, dobrze?

-----------Uwaga moderatora Bardo--------------
Adres e-mail zmieniłem. Powód w linku poniżej:
http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?f=6&t=732
FREYA
zaufany użytkownik

Re: Lubuskie - poznam osobę chorą na schizofrenię.

Post autor: FREYA »

Witaj,mam na imię Asia,mieszkam w zachodniopomorskim, chcesz pogadać??? Moje GG:12881159
Freya
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”