ga_me_ Ove R - koniec. again. końca nigdy nie będzie. ZWYCIĘSTWO/
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
ga_me_ Ove R - koniec. again. końca nigdy nie będzie. ZWYCIĘSTWO/
co by tu dodać, wygraliśmy choć nikt za pchełkę by na nas nie postawił.
mówiłem adminowi kurnika że cały świat będzie mówił po POLSKU i wszyscy będziemy zbawieni.
proszę państwa. to się nie stało.
to się dzieje.
HEJ HO!
mówiłem adminowi kurnika że cały świat będzie mówił po POLSKU i wszyscy będziemy zbawieni.
proszę państwa. to się nie stało.
to się dzieje.
HEJ HO!
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Re: ga_me_ Ove R - koniec. again. końca nigdy nie będzie. ZWYCIĘSTWO/
Ja na Evocie byłe 12 lat i odchodzę jako wielki przegrany - przegrałem tu wszystko - ale jak oleję forum będę żył jeszcze. To forum niszczy ludzi. Jedynym ratunkiem jest opuszczenie Forum, tacy dzielą się na trupy i na pijaków.
fajnie cię poznać Edden.
wszyscy tu jesteśmy fejmami. tylko niektórzy myślą że są chorzy.
nikt z tego forum nie jest przegrany i nie będzie.
wszyscy znamy się z życia. czy to szpitale czy oddziały dzienne.
pozdrawiam, maniek1235 - który nas ośmieszył! kiedy MY jesteśmy normalni i co najważniejsze LUDZIE NIE TRAKTUJĄ NAS JAKO CHORYCH. - co chcecie nam wmówić.
joł
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Pacjentów traktuje się na równi ze zwierzętami, ale robi się to grzecznie. Tak myślę. Ludzie natomiast nic do ciebie nie mają, znają cię tylko z widzenia.
Kiedyś było nas na forum 40 osób, te osoby co nie żyją, uważam za przegranych - połowa z tych 40 osób nie żyje albo pije, niektórzy poniewierają się, bo źle ich pracy traktują.
Dla lekarzy jesteście nikim.
Schizofrenia nie istnieje.Edden pisze: ↑czw cze 19, 2025 4:22 amPacjentów traktuje się na równi ze zwierzętami, ale robi się to grzecznie. Tak myślę. Ludzie natomiast nic do ciebie nie mają, znają cię tylko z widzenia.
Kiedyś było nas na forum 40 osób, te osoby co nie żyją, uważam za przegranych - połowa z tych 40 osób nie żyje albo pije, niektórzy poniewierają się, bo źle ich pracy traktują.
Dla lekarzy jesteście nikim.
Chwileczkę, bo komuś napiszą schizofrenia, bo jest kaleki na głowę z ubytkami rozumu, albo niepoczytalny, albo wyśmiewany przez ludzi jako słaby i głupi.
Choroba taka nie istnieje, to jest teatr na kimś grany, ale zapamiętaj: schizofrenia to psychoza, czyli kłótnie z głosami demonów pijaczków, odejdą, gdy ci się w życiu poszczęści, dopóki nie zremisujesz nie zostawią cię, tylko będziesz pod ich obserwacją.
Schizofrenia = niepełnosprawny, niepoczytalny, lub słaby - najczęściej jest to rozumiane jako psychoza, czyli kłótnie półgłosem z demonami pijaczkami, trwają one dopóki przegrywasz z problemami.
Remis + ja = trwa 5 lat i odstawiamy leki.
Po wielu latach na lekach ludzie czują się chorzy, niepełnosprawni i porównani do szmaty - problem widzą w lekach, które im zaszkodziły. Żaden nowy pacjent nie czuje się chory. Ale podawajcie im długo leki, lub predawkowane leki, a prawie wszyscy czują się szmatami, chorzy i niepełnosprawni.
Popytajcie pacjentów - prawie wszyscy się u doktora rozchorowali, ale nie pamiętają, jak to było.
Popytajcie pacjentów - prawie wszyscy się u doktora rozchorowali, ale nie pamiętają, jak to było.
Wiesz ciężko być aż tak chorym.