Chciałbym poinformować Szanowną prokuraturę że kiedy w miesiacu maju wynajmowałem pokój przy ulicy Flanka 11 w Krakowie to widziałem przez okno ( było to w miesiacu maju zeszłego roku ) jak żona syna własiciela kamienicy pod wspomnianym adresem nieznana mi z imienia kobieta lezała nago na materacu w ogrodzie a po jej ciele bawiać się jej piersiami dotykająć jej sfer intywnych na czworakach przemieszczały się dwie jej córki w wieku tak na oko około 7 do 8 lat .
Napawa mnie to obrzydzeniem i DOMAGAM SIĘ KATEGORYCZNIE od szanownej prokuratury podjecia działąn mających na celu ukrócenie tego procederu .
Moje słowa z przyjemnoscia powtórze w sądzie .
Zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestepstepstwa - Lesbisjka pedofilia na Starym Bieznowie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Re: Zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestepstepstwa - Lesbisjka pedofilia na Starym Bieznowie
Przyznaj się że chciałbyś żeby mamuśka ci obciągnęła.
Magnetyczne-Słońce Elektryczny-Księżyc