Nic nie czuje

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

szary_wolf
bywalec

Nic nie czuje

Post autor: szary_wolf »

Witam

Od razu przejde do sedna sprawy. Nic nie czuje. Ani się nie ciesze, ani nie smuce, nie płacze, nie czuje radości, k**** nic. Pisałem tutaj w innym temacie o moim zakupoholizmie bo widzicie kupuje różne rzeczy jak te nawet bardzo drogie np. Kolumny głośnikowe bo próbuje wyzwolić w sobie jakieś uczucia. Zostałem sam na tym świecie. Na pogrzebie mamy nie płakałem, na pogrzebie taty nie płakałem, jak usypiałem starego kota mojego to też nie płakałem. Nic k**** ,nic nie czuje, nie wiem czy to z choroby, czy od prochów, czy po prostu jestem taki drań co to nic nie czuje? Jak to jest u was?
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Re: Nic nie czuje

Post autor: TriumfalnaTurkawka »

Tez czesto mam tak ze jestem wyprany z emocji i jeszcze mam derealizacje i depersonalizacje i jeszcze czasami mnie depresja lapie. Nic nie cieszy mam mysli samobojcze.na pogrzebie dziadkow tez nie plakalem bylismy kochająca sie rodzina a ich smierc przeszla mi obojetnie.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
szary_wolf
bywalec

A najgorsze w tym jest chyba to że nie wiadomo jak to zmienić? Tak żeby zaczęło coś cieszyć żeby zacząć coś czuć.
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Trzeba przeczekac ,brac leki ,modlic się
szary_wolf
bywalec

Wszystkie te trzy rzeczy robie a w szczególności tą trzecią a niestety z roku na rok jest coraz gorzej. Jestem jeszcze młodym człowiekiem bo mam 44 lata a już zaczyna mi totalnie padać pamięć. I nie wiem dlaczego...
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Pamiec to przez schizofrenie sie pogarsza możesz poprosic lekarza o memotropil .dziala na funkcje poznawcze albo kupuc lecytyne kwasy omega 3 i ginkofar w aptece.
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Ja mam zanik mysli czesto ze bolesna pustke odczuwam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”