Jakie leki
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Re: Jakie leki
Ja mam takie objawy .niestabilny obraz samego siebie mam niestabilne mysli i emocje hustawki nastrojow emocjonalne nie moge pomyslec o kims zle jak go kocham akurat .kiepska orientację w terenie .impulsywosc . moja lekarka mowi minze to nie borderline i wczesniejszy lekatz mowi mi ze to nie borderline.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Stabilizatory nastroju i przeciwcpsychotyczne .depresyjne. Daja
-
- zaufany użytkownik
Zdrowy: jak się nazywa ta choroba co się ma dwie osobowości?TriumfalnaTurkawka pisze: ↑pt sty 17, 2025 8:04 pmStabilizatory nastroju i przeciwcpsychotyczne .depresyjne. Daja
Zdrowy: Rozdwojenie jaźni.
Zdrowy : Dziękuje.
Tak wygląda twój temat.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Jak dają to trzeba brać, jak biją to uciekać xdTriumfalnaTurkawka pisze: ↑pt sty 17, 2025 8:04 pmStabilizatory nastroju i przeciwcpsychotyczne .depresyjne. Daja

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Co masz na myśli pisząc powyższe?
Zapisują to samo co na schizę, depresję czy nerwicę czy fobię... Jeszcze nie odkryłeś tego, jak "szeroko" stosuje się leki przy różnych diagnozach? Lęki stosuje się objawowo, a nie "diagnostycznie" i dla przykładu w fobii stosuje się amisulpryd, w nerwicy ketrel, a w schizofrenii antydepresanty...
@Dobro
A Ty byś nie kpił już z borderline, co? Że modne, to myślisz , że usprawiedliwia Cię to do zjechania i zaorania osób cierpiących na tą przypadłość? Bpd to jest naprawdę ciężki temat do dźwignięcia...
gówno w proszku na kijoszku
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Raz widze siebie takiego raz innego niepoznajecsiebie na zdjęciachprzegłosowany pisze: ↑sob sty 18, 2025 3:51 amCo masz na myśli pisząc powyższe?
Zapisują to samo co na schizę, depresję czy nerwicę czy fobię... Jeszcze nie odkryłeś tego, jak "szeroko" stosuje się leki przy różnych diagnozach? Lęki stosuje się objawowo, a nie "diagnostycznie" i dla przykładu w fobii stosuje się amisulpryd, w nerwicy ketrel, a w schizofrenii antydepresanty...
@Dobro
A Ty byś nie kpił już z borderline, co? Że modne, to myślisz , że usprawiedliwia Cię to do zjechania i zaorania osób cierpiących na tą przypadłość? Bpd to jest naprawdę ciężki temat do dźwignięcia...
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
TriumfalnaTurkawka pisze: ↑sob sty 18, 2025 8:06 amRaz widze siebie takiego raz innego niepoznajecsiebie na zdjęciachprzegłosowany pisze: ↑sob sty 18, 2025 3:51 amCo masz na myśli pisząc powyższe?
@Dobro
Może więc okulary?
gówno w proszku na kijoszku