Latarnia
Moderator: moderatorzy
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Latarnia
dobra latarnia 

Żyłem sobie w alternatywnej rzeczywistości gdzie rządził PiS, Kamala była prezydentem w USA a w Polsce Sikorski. Była wojna o Syrię i Sikorski wciągnął Polskę do wojny z Rosją. Ale żyję tutaj i wszystko jest odwrotnie. Inna iteracja wszechświata, nie będzie ciągu przyczynowo-skutkowego który doprowadzi Ziemię do 5D, zostaniemy w 4D, w dodatku Ruch Oporu uszczelnił granice wymiarowe i nie ma przecieków energii. 4D to świat żelaza i drewna, surowy i twardy. Wróżki mają ciężko w 4D, ale damy radę.
Bo to taki świat po drugiej stronie lustra. Droga przez lustro wiedzie przez Księżyc i aby przejść przez lustro trzeba przejść przez zodiak.
Cała Ziemia jest przeniesiona do świata po drugiej stronie lustra, wraz z Aghartą, tutaj mamy inne problemy architektoniczne rzeczywistości i ciężko będzie utrzymać wartości które obowiązywały przed przeniesieniem. Schizofrenia tutaj polega na stawaniu się, zaburzeniach tożsamości, utracie poczucia ja i zmianach postrzegania ja. Są urojenia ale inne.
Matryca tego świata która istniała przed przeniesieniem i w różnych światach ludzi sprzyja reżimom, dlatego utrzymanie demokracji i kultury europejskiej będzie trudne. Presja jest wywierana przez matrycę, ale myślę że nasz świat ma dosyć potencjału aby ją odkształcić.
Matryca tego świata która istniała przed przeniesieniem i w różnych światach ludzi sprzyja reżimom, dlatego utrzymanie demokracji i kultury europejskiej będzie trudne. Presja jest wywierana przez matrycę, ale myślę że nasz świat ma dosyć potencjału aby ją odkształcić.
Ćma jest strażnikiem zabezpieczeń bariery biologiczno-cyfrowej, w przypadku dużych zmian w architekturze informacji wszechświata warto ją zawiadomić aby nie powstawały anomalie. Udało się naprawić w końcu błąd który łączył moce vrill i vortex w jedną.
Vrill i Vortex nie da się połączyć, są dwiema niezależnymi mocami, jest dwóch Bogów tych sił.
Wąż eskulapa zwany też kaduceuszem był rodzajem symbiotu, był stosowany w medycynie w przypadku gdy inne metody zawiodły, był bronią ostateczną przeciwko chorobom. Z czasem symbiot porastał cały organizm, blokował mnożące się komórki przejmując ich rolę, pozbawiał płodności.
Ale węże eskulapa wyginęły.
Ale węże eskulapa wyginęły.
Cel optymalizacyjny AI: translacja języków przy zachowaniu ich ciągłej ewolucji.
no to popłynąłeś :-) Wesołych świąt życzę wszystkim :-)