Chciałabym kogoś poznać z kim będę mogła porozmawiać

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
AnyG
zarejestrowany użytkownik

Chciałabym kogoś poznać z kim będę mogła porozmawiać

Post autor: AnyG »

Cześć wszystkim

Mam na imię Ania, cierpię od 10 lat na schizofrenię paranoidalną, którą mam od kilku lat pod kontrolą, mam dobrze dobrane leki, korzystam z psychoterapii, która mi pomaga. Mam dobrą pracę, którą lubię i do której chodzę z przyjemnością. Prowadzę normalny ustabilizowany tryb życia. Brakuje w nim jednak czegoś, mam na myśli osobę z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim i nawzajem się wspierać, obdarzyć się wzajemną przyjaźnią. Jestem duszą artystyczną lubię pisać piosenki i grać na gitarze. Uwielbiam chodzić po górach i jeździć na rowerze. Jestem ciepłą empatyczną duszyczką. Może ktoś miałby chwilę czasu żeby porozmawiać i chciałby poznać się bliżej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ciepło i serdecznie.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Chciałabym kogoś poznać z kim będę mogła porozmawiać

Post autor: miś wesołek »

Cześć. Rozgość się, trochę popisz z nami daj się trochę poznać, a na pewno ktoś się znajdzie. Ile wiosen liczysz?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
silje
bywalec
Kontakt:

Re: Chciałabym kogoś poznać z kim będę mogła porozmawiać

Post autor: silje »

Witaj. Jeśli chcesz to możemy porozmawiać. Napisz do mnie jak będziesz chciała :) Pozdrawiam.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk, próbuję choć trochę odpocząć
od tych wszystkich głosów nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”