Cześć wszystkim
Mam na imię Ania, cierpię od 10 lat na schizofrenię paranoidalną, którą mam od kilku lat pod kontrolą, mam dobrze dobrane leki, korzystam z psychoterapii, która mi pomaga. Mam dobrą pracę, którą lubię i do której chodzę z przyjemnością. Prowadzę normalny ustabilizowany tryb życia. Brakuje w nim jednak czegoś, mam na myśli osobę z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim i nawzajem się wspierać, obdarzyć się wzajemną przyjaźnią. Jestem duszą artystyczną lubię pisać piosenki i grać na gitarze. Uwielbiam chodzić po górach i jeździć na rowerze. Jestem ciepłą empatyczną duszyczką. Może ktoś miałby chwilę czasu żeby porozmawiać i chciałby poznać się bliżej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ciepło i serdecznie.
Chciałabym kogoś poznać z kim będę mogła porozmawiać
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Chciałabym kogoś poznać z kim będę mogła porozmawiać
Cześć. Rozgość się, trochę popisz z nami daj się trochę poznać, a na pewno ktoś się znajdzie. Ile wiosen liczysz?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Re: Chciałabym kogoś poznać z kim będę mogła porozmawiać
Witaj. Jeśli chcesz to możemy porozmawiać. Napisz do mnie jak będziesz chciała
Pozdrawiam.

proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk, próbuję choć trochę odpocząć
od tych wszystkich głosów nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
od tych wszystkich głosów nienarodzonych kurczaków w mojej głowie