Zatracenie
Moderator: moderatorzy
- amigo
- zaufany użytkownik
Zatracenie
Mieliscie takie objawy jak totalne zatracenie rzeczywistosci ?
Ja w ostatnim nawrocie myslalem ze nazywam sie galvez rivero, jestesmy w kongo i jest 2031.
Ja w ostatnim nawrocie myslalem ze nazywam sie galvez rivero, jestesmy w kongo i jest 2031.
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Zatracenie
Ja myślałem że bogaci sterują temperaturą żeby ludzi wykończyć. Albo inne straszne rzeczy.
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Galvez, dobrze wiesz że jest 2031 i po co znowu te gadki. Zupełnie tego nie rozumiem.
Idz polowac na tygrysy.
Idz polowac na tygrysy.
:/
Ostatnio zmieniony czw paź 17, 2024 6:45 pm przez markdev, łącznie zmieniany 2 razy.
głęboka asceza
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Po psychoze 2 mialem wrazenie ze czas poszed do przodu i dziecko idace z mama przez teren psychiatryka to robot z blachy myslalem ze czas max podszedł do przodu
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ja też miałem, że sterują pogodą, ale po to żebym trafił do psychiatryka. Wtedy się jeszcze bardzo bałem szpitala i myślałem, że nie chcąc iść do niego prowokuję "ich" do psucia pogody i wszyscy są na mnie wkvrwieni z tego powodu, pacjenci szpitali najbardziej.
Inna halucynacja dotyczyła tego, że zobaczyłem siebie w lustrze jako osobę z upośledzeniem intelektualnym, czymś w rodzaju downa. I myślałem, że jestem upośledzony intelektualnie, ale wszyscy to przede mną ukrywali i ukrywają.
gówno w proszku na kijoszku
Ja miałem fazę, że połowa ludzi na świecie to psychopaci i narcyzi i moja rodzina to psychopaci. Że ojciec mnie podtruwa gazem, że tylko źli ludzie palą papierosy, że nie powinno się myśleć negatywnie, że mogę rozmawiać z ludźmi programem do słuchania muzyki spotify i gadać z nimi tekstami piosenek itd... różne dziwne fazy...
Wydawało mi się, że światem rządzi mafia pedziów i mój ojciec jest jednym z NICH.
Ale najgorsze było to poczucie bycia obserwowanym (czułam to na skórze)
i podsłuchiwanym.
i podsłuchiwanym.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
- amigo
- zaufany użytkownik
Bycie obserwowanym i podsluchiwanym to juz u mnie klasyk. W kazdej psychozie przejawiaja sie takie objawy.przegłosowany pisze: ↑czw paź 17, 2024 5:59 pm
"Utrata prywatności" w tej chorobie jest bolesna, oj ...
Kiedyś jak się jeszcze nie leczyłam, byłam na wyjeździe chyba 3-dniowym. Mieszkałam w hotelu, stwierdziłam że w pokoju jest ukryta kamera i bałam się robić cokolwiek bo niby mnie obserwowali. xd Potem jakaś kobieta z grona pracowników spojrzała się na mnie jak szłam po schodach, to mnie utwierdziło w przekonaniu, no spiseggg
- amigo
- zaufany użytkownik
To typowe objawy dla schizofrenii parnaoidalnej. Tzw. mania przesladowcza. U mnie to czesto wystepuje.GagatkA pisze: ↑czw lis 07, 2024 9:11 pm Kiedyś jak się jeszcze nie leczyłam, byłam na wyjeździe chyba 3-dniowym. Mieszkałam w hotelu, stwierdziłam że w pokoju jest ukryta kamera i bałam się robić cokolwiek bo niby mnie obserwowali. xd Potem jakaś kobieta z grona pracowników spojrzała się na mnie jak szłam po schodach, to mnie utwierdziło w przekonaniu, no spiseggg