Jakie są realne przyczyny schizofrenii

informacje naukowe, medyczne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Re: Jakie są realne przyczyny schizofrenii

Post autor: Edden »

A to nie wiedziałeś? Ale i tak bardzo mało o nas wiesz.

Kto odstawi leki, będzie miał przechlapane.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Ten Drugi pisze: pn paź 07, 2024 8:45 pm ma zdolności telepatyczne, jest ciągle wykończony, przestraszony i ma "urojenia". ... to złe duchy w postaci wampirów energetycznych oraz bytów duchowych wysysają z człowieka wrażliwego energię, ... Aby się z tego wyrwać posprzątajcie dokładnie pokój w jakim mieszkacie. Dokładnie to znaczy dokładnie: za szafkami, kurz-wszystko ! Następnie posypcie dokładnie solą wszystkie cztery kąty w pokoju i zrozumcie że w waszym otoczeniu najprawdopodobniej są tacy ludzie i duchy. ... Leki możecie odstawić gdy będziecie gotowi. Ja tak zrobiłem. Tylko nie popełnijcie błędu i nie zaatakujcie kogoś ponieważ raz że nie macie pewności czy osoby które wam to robią są z natury złe czy opętane a dwa że pójdziecie na całe życie wtedy do psychiatryka gdzie będziecie dręczeni.
Trochę racji masz. ... ... ...
Ostatnio zmieniony czw paź 10, 2024 6:58 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten Drugi
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Ten Drugi »

z
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 3:14 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

Edden pisze: czw paź 10, 2024 1:04 am
Ten Drugi pisze: pn paź 07, 2024 8:45 pm Leki możecie odstawić gdy będziecie gotowi. Ja tak zrobiłem.
To nieprawda. Można zmniejszyć sobie dawkę. Nie chwalcie się, że leków nie zażywacie, dopóki nie jesteście pewni, że już wygraliście - albo dostaniecie zastrzyki. Facet nic o niczym nie wie - gdy odstawiacie leki, rodzina zawnioskuje o przymusowe zastrzyki z przedawkowaniem.
o to to
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Czemu Ten drugi mi ubliża? Przecież byłem do niego miły. Aha, to jest schizofrenik, pyskacz, na pewno jeszcze szybko przegra życie.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Jakie są realne przyczyny schizofrenii

Kępiński pisał, schizofrenia to jest deficyt metabolizmu informacyjnego, pacjent jest po prostu osobą odrzuconą, odtrąconą, nie poinformowaną.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Schizofrenia – ma ją co setny człowiek. Jest to psychoza, jakby zaburzenie metabolizmu informacyjnego. Nieraz od dzieciństwa przyszli chorzy źle się czują w swoim otoczeniu, uciekają w świat marzeń, nie wchodzą w kontakt zabawowy z rówieśnikami. szczególnie ważny dla normalnego rozwoju człowieka. Postawa autystyczna polega w istocie na osłabieniu metabolizmu informacyjnego z otoczeniem.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

Ten Drugi pisze: wt paź 08, 2024 4:11 pm Nie będę brał leków. Sam sobie radzę bez leków a to że to się powtarza jest tylko dowodem na to że to o czym pisze istnieje.
ulegasz propagandzie. że leki szkodzą - jaką masz na ten temat wiedzie?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

Ten Drugi pisze: czw paź 10, 2024 6:10 pm Za pisanie na forum wzięli cię do szpitala ? Coś ci się pochrzaniło. Pewnie matka zadzwoniła na policję bo robiłeś gnój w domu.
Ja odstawiłem leki. Pracuje nad sobą. Ci którzy tobą manipulują to "zgadzeni ludzie" czyli tacy którzy mają dużą koncentrację i bawią się wiedzą religijną i "nagrywają ci film" na ten temat w głowie. Mają do tego stopnia wyćwiczoną koncentrację że mają zdolności telepatyczne. A ty jeśli masz dziurę w głowie to im ulegasz. PRZECZYTAJ DOKŁADNIE CO NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ I JEŚLI RZECZYWIŚCIE JESTEŚ CHORY (A NIE ŚCIEMNIASZ) TO SIĘ DOSTOSUJ. POZDRO.
PS. POLECAM CI KRYSZTAŁ GÓRSKI KTÓRY MA DZIAŁNIE LECZNICZE.
ech.. policja to nie policja. jeżdżą na sygnale. mają śmieszne ubranie na guziki. i czapeczkę której nie powstydziłby się krzyszof kononowicz. twoi rodzice są po twojej stronie. martwią się o ciebie - musisz się leczyć - nie dlatego że oni tak chcą. tylko wyłącz komputer! kupuj interesujące cię książki i gazety - gry planszowe dla jednej osoby. ja i inni nie możemy tworzyć Internetu. bo nazywają NAS piratami cdn
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.

Wróć do „wiedza o schizofrenii”