Jakie są realne przyczyny schizofrenii
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Jakie są realne przyczyny schizofrenii
A to nie wiedziałeś? Ale i tak bardzo mało o nas wiesz.
Kto odstawi leki, będzie miał przechlapane.
Kto odstawi leki, będzie miał przechlapane.
-
- bywalec
Trochę racji masz. ... ... ...Ten Drugi pisze: ↑pn paź 07, 2024 8:45 pm ma zdolności telepatyczne, jest ciągle wykończony, przestraszony i ma "urojenia". ... to złe duchy w postaci wampirów energetycznych oraz bytów duchowych wysysają z człowieka wrażliwego energię, ... Aby się z tego wyrwać posprzątajcie dokładnie pokój w jakim mieszkacie. Dokładnie to znaczy dokładnie: za szafkami, kurz-wszystko ! Następnie posypcie dokładnie solą wszystkie cztery kąty w pokoju i zrozumcie że w waszym otoczeniu najprawdopodobniej są tacy ludzie i duchy. ... Leki możecie odstawić gdy będziecie gotowi. Ja tak zrobiłem. Tylko nie popełnijcie błędu i nie zaatakujcie kogoś ponieważ raz że nie macie pewności czy osoby które wam to robią są z natury złe czy opętane a dwa że pójdziecie na całe życie wtedy do psychiatryka gdzie będziecie dręczeni.
Ostatnio zmieniony czw paź 10, 2024 6:58 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zarejestrowany użytkownik
z
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 3:14 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
- Status: guru
o to toEdden pisze: ↑czw paź 10, 2024 1:04 amTo nieprawda. Można zmniejszyć sobie dawkę. Nie chwalcie się, że leków nie zażywacie, dopóki nie jesteście pewni, że już wygraliście - albo dostaniecie zastrzyki. Facet nic o niczym nie wie - gdy odstawiacie leki, rodzina zawnioskuje o przymusowe zastrzyki z przedawkowaniem.
-
- bywalec
Czemu Ten drugi mi ubliża? Przecież byłem do niego miły. Aha, to jest schizofrenik, pyskacz, na pewno jeszcze szybko przegra życie.
-
- bywalec
Jakie są realne przyczyny schizofrenii
Kępiński pisał, schizofrenia to jest deficyt metabolizmu informacyjnego, pacjent jest po prostu osobą odrzuconą, odtrąconą, nie poinformowaną.
Kępiński pisał, schizofrenia to jest deficyt metabolizmu informacyjnego, pacjent jest po prostu osobą odrzuconą, odtrąconą, nie poinformowaną.
-
- bywalec
Schizofrenia – ma ją co setny człowiek. Jest to psychoza, jakby zaburzenie metabolizmu informacyjnego. Nieraz od dzieciństwa przyszli chorzy źle się czują w swoim otoczeniu, uciekają w świat marzeń, nie wchodzą w kontakt zabawowy z rówieśnikami. szczególnie ważny dla normalnego rozwoju człowieka. Postawa autystyczna polega w istocie na osłabieniu metabolizmu informacyjnego z otoczeniem.
-
- bywalec
ulegasz propagandzie. że leki szkodzą - jaką masz na ten temat wiedzie?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
-
- bywalec
ech.. policja to nie policja. jeżdżą na sygnale. mają śmieszne ubranie na guziki. i czapeczkę której nie powstydziłby się krzyszof kononowicz. twoi rodzice są po twojej stronie. martwią się o ciebie - musisz się leczyć - nie dlatego że oni tak chcą. tylko wyłącz komputer! kupuj interesujące cię książki i gazety - gry planszowe dla jednej osoby. ja i inni nie możemy tworzyć Internetu. bo nazywają NAS piratami cdnTen Drugi pisze: ↑czw paź 10, 2024 6:10 pm Za pisanie na forum wzięli cię do szpitala ? Coś ci się pochrzaniło. Pewnie matka zadzwoniła na policję bo robiłeś gnój w domu.
Ja odstawiłem leki. Pracuje nad sobą. Ci którzy tobą manipulują to "zgadzeni ludzie" czyli tacy którzy mają dużą koncentrację i bawią się wiedzą religijną i "nagrywają ci film" na ten temat w głowie. Mają do tego stopnia wyćwiczoną koncentrację że mają zdolności telepatyczne. A ty jeśli masz dziurę w głowie to im ulegasz. PRZECZYTAJ DOKŁADNIE CO NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ I JEŚLI RZECZYWIŚCIE JESTEŚ CHORY (A NIE ŚCIEMNIASZ) TO SIĘ DOSTOSUJ. POZDRO.
PS. POLECAM CI KRYSZTAŁ GÓRSKI KTÓRY MA DZIAŁNIE LECZNICZE.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia: