Czy mam komuś dziękować ?

zuclopenthixol

Moderator: moderatorzy

Mirek5r
zarejestrowany użytkownik

Czy mam komuś dziękować ?

Post autor: Mirek5r »

Panie doktorze w 2017 przepisał mi pan min. clozapol i rispolept , to nie leki tylko trucizny . Zażywałem te leki przez 6 lat , leki te utrzymują wysoki poziom prolaktyny , a wysoka prolaktyna , wytwarza gruczolaka przysadki mózgowej . Przez 6 lat lekarze nie zrobili mi ani razu badań krwi . Dlaczego nie robili mi badań krwi ? Bo chcieli utrzymywać wysoki poziom prolaktyny w moim organiźmie ? Myślę że tak . Nie badali mi prolaktyny bo zapisując takie wysokie dawki tych leków wiedzieli jaki mam poziom prolaktyny . To jest przebadane i lekarz wie jakie jest stężenie substancji , nie musi badać krwi . Dlaczego więc chcieliście żebym miał wysoką prolaktynę ? Żeby wywołać u mnie hiperprolaktynemie ? I dalej żeby wywołać gruczolaka na przysadce mózgowej . Mogło by się okazać że niezbędna będzie operacja. Zaraz , jak wy to robicie ? Narzędziami chirurgicznymi ? Fizycznie w mózgu ?
Mogło by się okazać że chirurgowi omskła by się ręka , i co by pan powiedział ? ... ,- panie pułkowniku operacja za bardzo nie udała się , pan Mirek będzie teraz karmiony sądą , ale za to już nic nie powie .
... Dziękuję za pomoc ? ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „clopixol”