Ta Joanna z Krakowa to lesba . Ja z nią korespondowałem . Napisała że lubi liznać cipkę .

ogólne dyskusja o lbgt

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Ta Joanna z Krakowa to lesba . Ja z nią korespondowałem . Napisała że lubi liznać cipkę .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Po materiale na służby spadła fala krytyki. Jednak policja przedstawiła inną wersję wydarzeń, prostując informacje podawane przez stację. Komenda Główna Policji przekazała, że interwencja funkcjonariuszy nastąpiła po zawiadomieniu służb przez lekarza psychiatrę o możliwej próbie samobójczej pacjentki i przyjęciu przez nią substancji niewiadomego pochodzenia.

Niedawno zapadł finał tej głośnej sprawy. Jak się okazało, krakowski sąd oddalił powództwo wobec policjantów, którzy interweniowali w szpitalu. Uznano, że pani Joanna szukała rozgłosu i miała "interes prawny przedstawiania siebie jako ofiary brutalności policji, chociażby dla uzyskania odszkodowania". Sąd stwierdził, że do zeznań kobiety, w świetle informacji o jej leczeniu psychiatrycznym, należy podchodzić z dużą dozą ostrożności. Do uzasadnienia decyzji dotarła krakowska "Gazeta Wyborcza".
ODPOWIEDZ

Wróć do „kochać inaczej”