Jak to się dzieje że normalny człowiek ląduje w psychiatryku ?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Jak to się dzieje że normalny człowiek ląduje w psychiatryku ?

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Od początku .
Moja gruba matka bardzo chciała mieć dziewczynkę żeby realizować z nią swoje lesbisjko - pedofilskie fantazje erotyczne ( moja matka była za brzydka żeby znależc sobie dorosłą partnerkę a jak każdą Polską kobiete do cipek ją ciągneło ) .
Ku jej wsicekłosci urodziłem się ja - chłopiec .
Moja gruba matka zaczeła mnie molestować seksulanie na zasadzie ,, z braku laku dobry kit '' ale w głebi ducha żywiła do mnie niechec żeby nie powiedzieć OBRZYDZENIE ( Agnieszka - pozdro ) i na różne sposoby uprzykrzała mi życie . Znalazła sobie w tym niezbyt godne nasladownia pomagierki takie równie brzydka jak ona matka mojego kolegi z klasy Marcina Kiełbasy co skutkowało tym iż byłem wykorzystywany , przesladowany i ponizany przez moje nauczycielki tudzież koleżanki w szkole .
Nie wspomne rónież o tym iż familia Kiełbasów ZNANA ZE SWOICH ZNAJOMOSCI w służbach specjalnych wielokrotnie doprowadziłą do tego iż pod byle pretekstem zostałem pobity przez osoby z marginesu społecznego .

c .d . n

Widząc co jest grane , że moja gruba matka nie spocznie dopóki mnie nie doprowadzi do samobójstwa podjąłęm ( niewłasciwe widze to teraz z perspektywy czasu ) środki zaradcze . I tak na przykłąd jako że moja gruba matka sciagneła przeciwko mnie jakiegoś głupiego psychologa pasożyta i jego lesbisjką pasożytkę w celu ,, podleczenia '' ( ha ha ha ha ha ha ) ( sic ) zaraz po zdaniu matury udałem się na do niczego niepotrzebne dla człowieka wywodzącego się z nizin społęcznych studia CHUJMANISTYCZNE co było z mojej strony dużym błędem gdyż Kiełbasa i jego OBLEŚNA matka nie poprzestali tam a wrecz wzmogli ataki na mnie pod byle pretekstem , pretestami czasami wrecz sprzecznymi ze sobą .
Udałem się przeto do rezydencji pasożytów CHUJMANISTYCZNYCH kiełbasów i poprosiłęm jubiora o rozmowe podczas której powiedziałem mu mnie wiecej tak :
- ,, Słuchaj Kiełbasa czy też Knedelbaum czy też jak ty się tam nazywasz co jest *słowo niedozwolone* jeżeli ja ci nic złego nie robie to co ty ze swoją oblesną matką do mnie wyskakujesz ? ''
W tym momencie oblesna matka Knedelbauma wyskoczyła z szafy i zaczełą krzyczec coś tam o policji że ją wzeziwe czy coś takiego .
No to se poszłęm .

c .d. n

Niewiele pózniej moja gruba matka wytoczyła przeciwko mnie kolejne działo w postaci ,, lekarki '' psychaitryczki TERESY RUSEK blizkiej znajomej Kiełbasów Knedelbaumów która zaczeła wpisywać w moje papiery jakieś nostrwożone rzeczy z któcy każdy normalny człowiek by się wysmiał ale praniczek pasożytniczek oceniajacy poczytalnosc delikwenta w tym wypaku mnie bierze te głupoty na serio bo jest to podbite pieczecia TAJNĄ TOWARZYTWA WZAJEMNEGO ADORACJI pajacy któzy byli za głupi żeby się dostać na INETRNE i przez 6 lat jebali się w odbyty w akademikach na Prokocimiu ,.
Kiedy byłą pierwsza rozprawa sądowa nie poszedłęm na nią bo uważałęm ( kolejny błąd z mojej stony że nie bede się tłumaczył z tego ze nie jestem wielbladem ) trafiłęm na jakieś 3 miesiace do psychuszki wtedy jeszcze koedekacyjenj ( za drugim razem też ) . Potem sytuacja się powtórzyła . Ale za trzecim razem i jeszcze ze 3 czy 4 razy wiecej ( tam tak prochami faszerują że człowiek traci rachube czasu ) ladowałęm z samymi facetami z jakiś patologicznych środowiska alkocholicy narkomani zawsze sredno ze 3 miechy . Jak nie było lasek to przestało mi to grac i za któymś razem poszłęm do sądu jak mnie gruba chciałą ujarzmić i wygrałem zostałem na wolnosci .

Ale gruba sie wtedy wsciekłą i stwierdziła ze jak się nie da tak to trzeba inaczej użyła swoich ZNAJOMSCI u Knedelbaumów i przyjechały te smiecie wiecie to ce małolaty gwałca na komisariatach i zawiozły mnie pod jakimś durnym pretesktem do prokuratury krajowej na CYSTERSÓW do proskuratury Bacy któremu jeszcze przed wyjazdem na Ukraine WPIERDOLE i ten mi przedstawił zarzuty gróżb pod adresem jakieś smiecia z pierwszych stron gazet któremu reklamy NA PEWNO ROBIŁ NIE BEDE .

Straciłem prace , mieszkanie jakbym wczesniej nie był leczony to by się skonczyło na zawiasach a że gruba przedstawiłą papiery że na mnie nasyłałą pasożytów psychologów i psychiatrów już w czasie kiedy chodziłęm do szkoły to wyladowałem w czubowie najnpierw mi mówili że tylko na poł roku potem adowkat stwierdził ze za mało kasy to się okazało że na minimum rok potem mi innic pacjenci powiedzieli że jak się na ten oddział idzie to przynajmniej na półtora . Doktorka Burzynska mnie przytrzymałą na dwa lata na wzmocnionym nie wiem czemu jak trafiłęm na podsawe to mi dali za prowadzaca femino lesbe Joanne Ślusarczyk za prowadzacą to jest taka ze sie wszyscy pacjenci smieja że jak idzie korytarzem to się jej dupsko ledwo miesci miedzy scianami ona się na mnie wkurzyłą o moje poglady że ja uważam że lesbianizm to jest grozne zbocznie i napisałą że te żarty co wypisuje w internecie to ja na serio przedłuzyli mi o pól roku ja się na nią wkurzyłęm zaczałęm obrażac ją i jej lesbisjkie kolężanki chcieli mnie za to do Rybika Dzieki włąsnej inteligencji sie wybroniłęm ale w sumie przesiadziałęm WZMOCNIONY i PODSTAWA 4 lata .

Czy wy podobnie jak ja uważacie że cały system leczenia psychiatrycznego ,że jednym z jego głównych celów jest gebienie osób z biednych srodowisk które POKOJOWYMI drogami próbują się przeciwstawić ZŁU które panuje w naszym kraju ?
Bo na przykłąd AGATA JURASINKSA z Zabrza tak uważa chodziąż tak szczerze mówiąc to OSTATNIA *słowo niedozwolone* z niej lesbijska .
ODPOWIEDZ

Wróć do „życzenia i pozdrowienia”