Ja jescze odnosnie aborcji .

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Ja jescze odnosnie aborcji .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Sznaowni panstwo posłowie / panuje mylne przkonanie że tacy prawicowcy jak ja są za CAŁKOWITYM zakazem aborcji . Otóż nie . Ludzie śą rózni dlatego nie mogą mieć równych praw w tym równego prawa do życia . Róznią się na przykłąd lewicowcy od prawicowców . Lewicowy to są ludzie obarczeni jakimiś róznymi wdami genetycznymi potem jak dorosną to zaczynają sobie zdawac sprawe że są gorsi od ludzi którzy się urodzili zdrowi i stają się pretensjonalni wobec panstwa wobec społeczenstwa Doamgają się jakiś Środowiskowych oddziałów dziennych ( niepotrzebna instytucja , niepotrzebny wydatek , zlikwidowac pracowników przerobić na karmę dla zwierzatek ) , pomocy psychologów i psycholożek ( pasożytniczy zawó , zlikwidowac go , psychologów przerobić na karmę dla zweirzatek ) . Typowym stereotypowym przykłądem lewiocwca jest ANNA MARIA ŻUKOWSKA która urodziła się z wadą genetyczną brzydoty . Jej życie jest niepotrzebne , bezsensowne , nie przynosi żadnej wartości dodoanej Ojczysnie . Szkoda że jej stara jej nie wyskrobała .

Natomiast prawicowcy nie . Prawicwocy to są ludzie bez wad gentycznych . Oni są piekni . Oni są solą tej ziemi . Prawicowiec ( na przykłąd ja ) to nawet jak ma chwiile słabosci i tam po wypłącie sobie kupi butelkę czy dwie czegoś mocniejszego to siadziew autobusie koło jakiejś kobiety która akurat rozmaiwa z koleżanką rzez telefon to ta kobieta jest szczesliwa . Ona jest szczesliwa że ona żyje w takim kraju jak POlska gdzie wikszosc społęczenstwa szanowni panstwo popiera prawice co pokazują dobitnie najnowsze sondaże . Ta kobieta mówi do komórki :
- ,, Kasiu mówie ci jaki przystojny facet nażygał mi przed chwilą na kolana !!!! ''

Prawicowcy powinni się rozmaząc jak najwiecej i jak najbardziej .

Ja zdajać sobie sprawe z walorów swojej urody poszukuje kobiety z którą mógłbym założyc zwiażek małżenski . Ta koebita winna być równie piekna jako ja jestem . Lądy i morza przemierzam i jak do tej pory takiej kobity nie znalazłęm . Ale ja wierze , wierze w to że gdzieś jest taka kobita i kiedy ją znajde to uklekne przed nią na jedno kolano i jej powiem :
- ,, Słuchaj ja nienaiwdze kobit , ja się brzydze kobietami , Ja się brzydze Tobą ale interes mojej ojczyzny wymaga żebym Ci się oswiadczył . Zostan moją żoną , co ? ''

Takiemu mężczyznie jak ja się NIE ODMAWIA dlatego wkrótce póżniej wezmiemy ślub i bezdzemy mieli mnóstwo przystojnych jak ja chłopczyków i pieknych jak ona dziewczynek . I ludzie z całego świata ; turysci , pielgrzymi bedą przyjedzac do Krakowa i podziwiadc dziwoac się jacy to piekni ludzie Ci Polacy !!!
A tursytyka to jest biznes w dzisiejszych czasach moi drodzy . To jest kasa bo taki turysta musi coś zjesc musi się napić czasami pamiatkę kupi .

I bedą , bedą pieniadze moi drodzy . Bedą pieniadze na renowacje wałów przeciwowodziowych !!!
Bedą pieniadze na podwyzki dla nauczycieli !!!
Bedą pieniadze na nowe czołgi dla armii . !!!
Ku Chwale Wielkiej Polski !!!!
Sieg Heil ! Sieg Heil ! Sieg Heil !
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”