.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.

Post autor: Edden »

.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2024 11:50 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
markdev
bywalec

Re: [Sekret] PRAWDA O NIESŁYSZENIU GŁOSÓW

Post autor: markdev »

Lepiej mieć szacunek do Demonów,wtedy one szanują też Ciebie.
głęboka asceza
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2024 11:50 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2024 11:52 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
markdev
bywalec

Post autor: markdev »

U mnie to działa tak, że im bardziej niby starasz się przegonić te Demony tym są intensywniejsze.Ale może każdy widzi to inaczej.
głęboka asceza
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2024 11:52 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2024 11:53 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2024 11:53 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
TomekTeamGłosy
bywalec

Post autor: TomekTeamGłosy »

Najlepiej to wszystko opisywać do internetu na jakiś blog na przykład. Robić tak zwany live czyli tak zwane szczegóły. Ale jak wam powiedzą że ten Bóg ma jakoś na imię to albo tego imienia nie pisać albo powiedzieć że wy w to nie wierzycie że to akurat ten Bóg. A później już dalej możecie wszystko pisać. Bo oni robią aby was oskarżyć na tym polega ten trik. Wtedy możecie liczyć na to że ktoś kto to robi od was odejdzie. Jeszcze jest jedna dobra metoda założyć tak zwane forumowe stowarzyszenie prokuratorskie. I zgłaszać takie przejawy demonicznego działania do tego stowarzyszenia jako przestępstwo. Jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego przestępstwo to ofiary często wiedzą że jak ofiara zacznie o tym opowiadać to chrześcijanie oskarżą ofiarę o to co ona mówi czyli ogólnie jest to przestępcze działanie. Czyli ogólnie jak ofiara mówi sama to będzie uważana za durnia. Ale jak ma jakąś grupę na poparcie tego to już to przestanie być głupie tylko stanie się poważne. Czyli ogólnie świat duchowy który to robi tym ludziom robi z tych ludzi durni żeby tak w otoczeniu wyglądało że to co ona mówi albo opisuje to jakieś bzdury. To co powyżej opisane odnosi się oczywiście do przypadków już takich poważniejszych że osoby mają kontakt ze światem duchowym typu Szatan Bóg albo jakieś inne istoty. Doznania tego typu że coś się dzieje wokół zwykle się od tego zaczyna. Od tak zwanego otoczenia. Są to tak zwane oddziaływania. Akurat tutaj najlepsza by była joga polegająca na nie reagowaniu zajmowaniu się czymś innym bo zajmowanie się tym i tak w praktyce nic nie da.
TomekTeamGłosy
bywalec

Tam występuje ciekawa odwrotność że jak osoba ma przejawy takich demonicznych działań i prosi Boga o pomoc to wtedy jest jeszcze gorzej. Wtedy Bóg przychodzi i wtedy Bóg jest demonem. Wtedy już dopiero kogoś łapią że Bóg jest szatanem. Już mają gotowego kandydata do oskarżenia na ziemi.
U mnie akurat było coś takiego że nie wiedział za co ma mnie oskarżyć bo wszystko było na odwrót więc wskoczył we mnie i zaczął mi kontrolować myśli i uśmiech i oskarżać przed kościołem że to ja się śmieję albo ja myślę więc musiałem 10 lat w kółko macieju się bronić i powtarzać to nie ja myślę to nie ja się śmieję. Po 10 latach wynik uzbierał się rzędu 20 milionów razy obroniłem się. Oczywiście na końcu śmiał się ze mnie że musiałem się tyle razy bronić. Także ogólnie w czasie takich kontaktów należy zwracać uwagę na umysł co się dzieje w waszym umyśle bo tu będzie pole do działania żeby was oskarżyć. W moim przypadku pomimo takiej liczby obrony nic to nie dało co jest sprzeczne z hinduizmem. Jedyne co mi się tutaj akurat udało udowodnić że te działania są demoniczne i nie muszę w to wierzyć że to Bóg.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
TomekTeamGłosy
bywalec

Urojenia to jest tylko wstęp do tego co może pojawić się później. Jeżeli później pojawia się Bóg który stoi za tymi urojeniami jednocześnie stara się on być szatanem to wtedy może pomóc tylko to co ja mówię tak zwana społeczna niezależna prokuratura. Tak może być takie ciało niekoniecznie państwowe lecz społeczne na przykład ludzie z tego forum. Można też skorzystać z państwowej prokuratury. Mogłoby być to nawet lepsze. Otóż problem polega na tym że ten Bóg który jest szatanem chce posłużyć się chrześcijaństwem w celu oskarżenia swojej ofiary swoich działań że Bóg jest szatanem. Następnie chrześcijanie oskarżą taką ofiarę o to co ona mówi. Wtedy ofiara wchodzi w tak zwany konflikt prawa społeczno religijnego z prawem stanowionym na ziemi. Otóż ofiara demona psychopaty staje się ofiarą kościoła czyli grupy społecznej na ziemi która stosuje prawo religijne wobec takiej osoby. W tym wypadku musi wejść już do akcji prokuratura w celu ochrony świadka i ofiary. Reasumując jeżeli już jakiś Bóg chce być Szatanem dla kogoś to najlepiej żeby później nie posługiwał się chrześcijaństwem do oskarżenia swojej ofiary.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2024 11:54 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2024 11:54 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
TomekTeamGłosy
bywalec

Pamiętajcie że tam jest taki trik dotyczący zwiedzenia elekta że u wielu osób to wygląda jak przymuszenie lub szachowanie że ma kontakt z Bogiem i kościołem. Dlatego mówię że konieczna jest w tym wypadku prokuratura lub niezależna prokuratura. Bo w tym wypadku nie jest to zwiedzenie lecz wymuszenie i w tym wypadku żeby nie zostać oskarżonym przez otoczenie religijno-społeczne chrześcijan konieczny jest bardzo szczegółowy opis czyli dowód że jak chrześcijanie mogą postawić komuś oskarżenie przy takich faktach. U mnie na przykład to przebiegało tak że najpierw był Bóg i kościół, potem ten Bóg zaczął powoli schodzić w kierunku otwierania furtki że to nie był Bóg tylko Szatan, aby później mnie oskarżyć na ziemi o zwiedzenie o treść że Bóg jest szatanem. Występuje tutaj duża swoboda w posługiwaniu się imieniem Jehowa. I pamiętajcie że nie wolno wam pisać wtedy tego słowa tylko że to jest jakiś inny Bóg. Wtedy będą robili problem jakiemuś innemu Bogu. U mnie aby tego uniknąć bo nie wierzyłem że to Jehowa robiono wszystko żeby udowodnić że to jednak Jehowa. Także ogólnie mamy do czynienia z bardzo dziwnym systemem w tym świecie duchowym.

Także reasumując jeśli komuś z was będą robili że to jest Bóg a potem że ten Bóg jest szatanem to na pewno po to żeby was oskarżyć przez otoczenie wtedy musicie od razu jechać na prokuraturę i to zgłosić. Jak prokurator powie że nie rozumie i że to jakieś głupie to powiecie że zostaniecie za chwilę oskarżeni przez otoczenie społeczno-religijne jako grupę ludzi wtedy musi przyjąć zgłoszenie.

Następnie na blogu możecie już pisać o wszystkim a na początku że zgłosiliście to na prokuraturę i sprawa ma taki numer. Od tego miejsca z ofiar stajecie się badaczami tego co dzieje się w świecie duchowym.

Reasumując chrześcijaństwo działa do góry nogami ono oskarża. Wy macie na przykład Boga szatana i wy macie jeszcze za to odpowiadać . Mamy na przykład taki przypadek chrześcijanina to od 30 lat nie było żadnej pomocy ze świata duchowego. Ja byłem akurat w Hare Krishna jak u mnie to się zaczęło. Oczywiście też nikt nie może pomóc.

Reasumując historia wygląda bardzo nieciekawie czyli dopóki pan Jezus chodzi po ziemi to nie ma żadnego problemu wygania sobie szatana i Szatan ucieka. A tutaj jak ktoś powie precz szatanie to jeszcze będzie za to odpowiadać że do Boga to powiedział. A potem będzie odpowiadał na ziemi za to że to nie był Bóg tylko Szatan na dodatek przed kościołem. Także bardzo przebiegłe metody.

Jeżeli ktoś jeszcze nie rozumie na czym polega trik to w przypadku tego mojego znajomego chrześcijanina zwiedzenie musiałby przeprowadzać sam świat duchowy istniejący w świecie duchowym kościoła chrześcijan że oni nie przyjdą mu na pomoc bo to jest Bóg. Więc kto przeprowadza to zwiedzenie Elekta ? Kościół chrześcijan w świecie duchowym ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”