Idealny przepis jak dostać wszystkie świadczenia od państwa
Moderator: moderatorzy
Idealny przepis jak dostać wszystkie świadczenia od państwa
Po pierwsze przegotuj się przedtem, co masz powiedzieć przed psychiatrą, masz udawać w każdej warstwie. Pójdź do szpitala z udawaną chorobą przy pomocy świadczenia wydanego przez specjalistę, powiedź, że chcesz popełnić samobójstwo, wtedy za pieniądze wyda ci to. Pojaw się w szpitalu, udawaj w gabinecie chorobę, a później na obchodzie, wtedy choroba gwarantowana. Pojaw się w ZUS, też oszukuj, nawet na komisji, wtedy diagnoza gwarantowana, wtedy wszystko jest dopieszczone na ostatni guzik. Jak o tym myślicie, to jest sposób, aby podreperować swój domowy budżet...
Re: Idealny przepis jak dostać wszystkie świadczenia od państwa
A potem graj już rolę wariata, pogardzanego przez wszystkich, do końca życia.
Powodzenia!
Powodzenia!
Będzie tak, aż cały was portal zostanie zniszczony. Jak się leczę, tzn. mogę to robić, nieprawdaż, a ja waszych leków w szpitalu się nie boję. To co napisałem na tym portalu, to nie urojenia, tylko kłamstwa, co wy na to wy imbecyle, upośledzeni umysłowo ludzie...
- amigo
- zaufany użytkownik
u mnie w sprawie renty bylo kilkanascie wypisow ze szpitala, wieczne zle sie czucie ( glosy, urojenia ) . I dostalem rente do konca zycia
trollowanie albo z przekory bardzo zle toksyczne rady. niestety ale w takim wypadku moze sie skonczyc tak, ze juz z tego szpitala nie wyjdziesz zywypersino pisze: ↑czw sie 22, 2024 6:34 pm Po pierwsze przegotuj się przedtem, co masz powiedzieć przed psychiatrą, masz udawać w każdej warstwie. Pójdź do szpitala z udawaną chorobą przy pomocy świadczenia wydanego przez specjalistę, powiedź, że chcesz popełnić samobójstwo, wtedy za pieniądze wyda ci to. Pojaw się w szpitalu, udawaj w gabinecie chorobę, a później na obchodzie, wtedy choroba gwarantowana. Pojaw się w ZUS, też oszukuj, nawet na komisji, wtedy diagnoza gwarantowana, wtedy wszystko jest dopieszczone na ostatni guzik. Jak o tym myślicie, to jest sposób, aby podreperować swój domowy budżet...
kiedys zlodziejom ucinano prawa dlon
dzis moze byc roznie mimo ze dlonie pozostana na swoim miejscu
nigdy nie nalezy oszukiwac, tam siedza specjalisci i dobrze znaja kombinatorow i wyludzaczy, nie ma wiec sensu przez gupi przypadek albo zle rady znalezc sie w jednym szeregu z nimi. tylko prawde trzeba mowic, wszystkie objawy wymienic po kolei i byc jak najbardziej szczerym. tylko takie postepowanie poplaca
U mnie wszystko było na pozytyw, za brak urojeń też dostałem taką rentę, a ci lekarze mieli jakieś urojenia, ale za to nieźle potrafili odwracać moje mowy, a ja gadałem przecież w logice prostej. Nazwali moje mowy dyssymulacją choroby psychicznej, a to polega na tym, że jak widać, że jesteś zdrowy, to jesteś chory, według zeznań rodziny.