Mój pomysł polityczny nr 2 - ,, Polanski ''

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Mój pomysł polityczny nr 2 - ,, Polanski ''

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Jak to jest z tym Polanskim że jak mieszkał w Pl to się przedstawiał jako wiecie kto nie bede nazywał rzeczy po imieniu żeby nie zostać oskarżonym o antysemityzm ale wiecie , mają stadion po drugiej stronie błon on to robił żeby się załapać na wyjazd na zachód a jak już wyjechał do u.s.a i zaczął robić denne filmy i gwałcić małe dziewczynki to zaczął mówić że jest Polakiem przynoszać nam obciach .
Tak samo ten psycholog Samson . Kurcze ale Słowianskie nazwisko .
Koniec z tym . Przestaje się bać nazywac rzeczy po imieniu . Tak jestem antysemitą i jestem z teg dumny . Arabów też nie lubię . I wiecie mam zamiar zrobić coś dla pojednania Arabsko żydowskiego . 15 wrzesnia jak dostane ,, 14 '' rente ( z racji tego że sciemniłem przed komisją że jestem niby chory psychicznie ale tak naprawdę jestem zupełnie zdrowy ) kupię sobie po jednym egzemplarzu Tory i Koranu i pójdę na zamek Wawelski tam pójde do sracza i się podetre po róno kartakmi ze swietych ksiąg Judaizmu i Islamu .
Wtedy żydzi i muzełmanie poczują się naprawdę zjednoczeni .
I NIE PRÓBUJCIE MNIE POWSTRZYMAĆ , NIE WIEM UTRUDNIAĆ MI DOSTEPU DO UBIKACJI NA WAWELU CZY COŚ BO WTEDY PÓJDĘ DO KIBLA ŻENSKIEGO I DOPIERO BEDZIE CHRYJA !!!!!
Awatar użytkownika
aspagnito
zaufany użytkownik
Status: byk z zaświadczeniem o niekaralności, płeć księżycowa

Re: Mój pomysł polityczny nr 2 - ,, Polanski ''

Post autor: aspagnito »

Najsmutniejsze jest to, że ty tak na serio...
„;”/. FLEHTI
bln(tęczowo, ezoterycznie, kwieciście);

Wróć do „polityka”