Zgadzam się z nim w tym aspekcie że kobity są podłe .

ogólne dyskusja o lbgt

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Zgadzam się z nim w tym aspekcie że kobity są podłe .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

W jednym z wywiadów Wiśniewski tłumaczył, że jego relacja z mężczyzną była ważnym etapem odkrywania siebie. Nie chodziło tylko o fizyczną atrakcyjność, ale także o potrzebę bliskości i zrozumienia. Jego wyznanie wywołało mieszane reakcje społeczne, co nie powstrzymało artysty przed dalszym publicznym eksplorowaniem swojej tożsamości.

Myślę, że moja homoseksualna przeszłość wynikała przede wszystkim z tego, że nie mogłem znaleźć tego, czego szukałem. Byłem kiedyś z facetem, gdyż najwyraźniej nie dostałem miłości od kobiety - mówił dla gaylife.pl. Kiedyś zapytał mnie o "to" Piotr Najsztub w pierwszym wywiadzie po Opolu lub nawet przed Opolem. Odpowiedziałem mu po prostu tak: "Miałem facetów. Było, minęło"- dodał.

Reakcje społeczne na wyznanie Wiśniewskiego były zarówno negatywne, jak i pozytywne. Artysta zyskał nowych fanów, którzy cenili jego szczerość, ale również spotkał się z krytyką ze strony bardziej konserwatywnych obserwatorów. Michał Wiśniewski jednak przez całe swoje życie nie bał się mówić otwarcie o swoich wyborach i doświadczeniach, niezależnie od reakcji otoczenia. Finalnie, artyście nie udało się stworzyć trwałego związku z mężczyzną.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kochać inaczej”