Hej! Założyłam na discordzie serwer dla młodych osób, które niedawno dostały diagnozę schizofrenii (f20).
Brakowało mi w przestrzeni internetowej miejsca, gdzie ,,świeżaki", młode osoby, mogłyby wspierać się w tym szczególnie trudnym momencie - świeżo po otrzymaniu diagnozy.
Na kanale bedziemy m.in. dyskutować o chorobie, dzielić się zainteresowaniami i zastanawiać się co możemy zrobić, aby sprzeciwiać się stygmatyzacji.
Na serwerze jeszcze nic się nie dzieje, ale mam nadzieję, że uda nam się zbudować super sieć wsparcia!
Zapraszam do dołączenia!
https://discord.com/invite/RCdFsaRC
Pozdrawiam, march_efka
Serwer - sieć wsparcia - dla ,,diagnozowych świeżaków"-schizofrenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
-
- zarejestrowany użytkownik
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Re: Serwer - sieć wsparcia - dla ,,diagnozowych świeżaków"-schizofrenia
Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum