Serwer - sieć wsparcia - dla ,,diagnozowych świeżaków"-schizofrenia

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
march_efka
zarejestrowany użytkownik

Serwer - sieć wsparcia - dla ,,diagnozowych świeżaków"-schizofrenia

Post autor: march_efka »

Hej! Założyłam na discordzie serwer dla młodych osób, które niedawno dostały diagnozę schizofrenii (f20).
Brakowało mi w przestrzeni internetowej miejsca, gdzie ,,świeżaki", młode osoby, mogłyby wspierać się w tym szczególnie trudnym momencie - świeżo po otrzymaniu diagnozy.
Na kanale bedziemy m.in. dyskutować o chorobie, dzielić się zainteresowaniami i zastanawiać się co możemy zrobić, aby sprzeciwiać się stygmatyzacji.
Na serwerze jeszcze nic się nie dzieje, ale mam nadzieję, że uda nam się zbudować super sieć wsparcia!
Zapraszam do dołączenia!

https://discord.com/invite/RCdFsaRC

Pozdrawiam, march_efka
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec
Status: Upośledzony

Re: Serwer - sieć wsparcia - dla ,,diagnozowych świeżaków"-schizofrenia

Post autor: Catastrophigłupek »

Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”