Clonazepam na stałe
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Clonazepam na stałe
Powiedzcie mi kochani czy jest możliwe/dopuszczalne branie clonazepamu na stałe,? Codziennie albo prawie codziennie, w małych dawkach ( 0,75 mg lub 0,5 mg lub 1 mg na dobę ) ?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Clonazepam na stałe
Jak najbardziej jest możliwe, bo ... jest możliwe. Inna sprawa czy Ci jakikolwiek lekarz zafunduje taką kurację i czy nie przyzwyczaisz się bardzo szybko do dawki i nie będziesz jej zwyczajnie czuć.
gówno w proszku na kijoszku
- piotrs
- zaufany użytkownik
no to lekarz decyduje jak długo
to lek na padaczkę ?
na psychiczne choroby leki się długo bierze latami
czasami dożywotnie
to lek na padaczkę ?
na psychiczne choroby leki się długo bierze latami
czasami dożywotnie
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Masz jak w banku że się uzależnisz jak codziennie bierzesz benzo. A potem jest problem bo lekarz ci pewnie nie będzie chciał już wypisywać. Benzo robią z człowieka zombie z problemami z pamięcią... Jak tak chcesz to droga wolna, ale nie polecam.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
tak samo od neuroli sie uzależnisz
- piotrs
- zaufany użytkownik
Benzodiazepiny to leki działające na ośrodkowy układ nerwowy. Posiadają właściwości uspokajające, nasenne, przeciwlękowe i przeciwdrgawkowe. Mimo skuteczności i szybkości ich działania warto mieć na uwadze, że benzodiazepiny to leki silnie uzależniające.
tak odrobiłem lekcje uzależniają ?
min relanium ma podobne substancje
czy xanax najpopularniejszy
relanium brałem przestałem bo bałem sie ze się uzależnie
tak odrobiłem lekcje uzależniają ?
min relanium ma podobne substancje
czy xanax najpopularniejszy
relanium brałem przestałem bo bałem sie ze się uzależnie
To nie ma sensu!!! Benzodiazepiny niszczą pamięć i emocje!!! To są leki wyłącznie do użytku okazjonalnego, z dużymi odstępami czasu między poszczególnymi dawkami.Celny Post pisze: ↑pn sty 22, 2024 8:47 pm Powiedzcie mi kochani czy jest możliwe/dopuszczalne branie clonazepamu na stałe,? Codziennie albo prawie codziennie, w małych dawkach ( 0,75 mg lub 0,5 mg lub 1 mg na dobę ) ?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Nieprawda. Neurole nie dają "haju", a benzosy dają.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Celny Post pisze: ↑pn sty 22, 2024 8:47 pm Powiedzcie mi kochani czy jest możliwe/dopuszczalne branie clonazepamu na stałe,? Codziennie albo prawie codziennie, w małych dawkach ( 0,75 mg lub 0,5 mg lub 1 mg na dobę ) ?
Psychiatrzy odpadają, bo mają złe podejście do benzodiazepin. Boją się ich jak diabeł święconej wody i bardzo, ale to bardzo niechętnie przepisują. Co innego lekarze rodzinni. Znam pierdyriald przykładów, że "rodzinni" przepisują lekką rączką benzodiazepiny. Na Twoim miejscu udałbym się do rodzinnego i poprosił o Xanax/Alpropx/Alpragen/Afobam (substancja w nich wszystkich to alprazolam). To są lepsze benzosy niż Clonazepam i o mniejszych skutkach ubocznych (naduzywanie clona może prowadzić najbardziej sposród wszystkich benzo do ataków epilepsji). Wystarczy trafić na liberalnego i nieuprzedzonego lekarza rodzinnego w tej kwestii, a jest takich niemało. Mojemu ś/p/ tacie ;elarz przepisywał latami na bezsenność, podobnie mojej zaawansowanej wiekowo ciotce. Nie raz byłem też świadkiem w aptece, w której starsi ludzie wykupowali Xanax czy lorazepam. Mój rodzinny przepisuje mi lekką raczką 3 opakowania Alpragenu (90 tabletek 1 mg) raz w miesiącu. Podoba mi się ten układ.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Pałka króla evot to jest toprzegłosowany pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:08 am Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Catastrophigłupek pisze: ↑ndz mar 10, 2024 3:08 pmPałka króla evot to jest toprzegłosowany pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:08 am Januszek ciągnie druta
- piotrs
- zaufany użytkownik
pamietacie z filmów z stanów te valium wycofali chyba w latach 80 bo
miało jakieś ślodowe dawki natkotyków i uzależnialo silnie
i na depresje jak nie ma po co brać piorą mózg niszczą
magnez mozna brać np dodatkowo
miało jakieś ślodowe dawki natkotyków i uzależnialo silnie
i na depresje jak nie ma po co brać piorą mózg niszczą
magnez mozna brać np dodatkowo
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Pokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xDcanngurro pisze: ↑ndz mar 10, 2024 8:39 pmCatastrophigłupek pisze: ↑ndz mar 10, 2024 3:08 pmPałka króla evot to jest toprzegłosowany pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:08 am Januszek ciągnie druta
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
kto go tam wie co on ciagnie, zreszta wolnosc tomku w swoim domku, co nas toCatastrophigłupek pisze: ↑pn mar 11, 2024 8:36 amPokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xD
- Słonecznik1
- bywalec
bardzo ciężko będzie ci brać malutkie dawki .Nie brałem tych leków ale one na równi podobno z opiodami są mniej więcej a odstawienie po ciągu jest koszmarne podobno . Ale pomagają zapewne . Pytanie czy możesz sobie znaleźć inną alternatywę mniej szkodliwą a działającą . Sam mozesz nie dać rady
- Słonecznik1
- bywalec
tak jakbyś chciał dozować heroinę . Benzo słyszałem że nawet ciężej rzucić i w niektórych ośrodkach pisze że nie benzo tylko . Ludzie boją się bez tego iśc do kibla w nocy . Homeostaza ,huśtawka .
- Słonecznik1
- bywalec
katastrofigłupek -ostatni normalny w Horroszczy