Jak być czystym i pięknym bez kosmetyków.

z wyjątkiem spraw dotyczących schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

publikacja.

Co zdefiniować jako pięknym i czystym. W dzisiejszym świecie jest to normatywne. ( zależne od środowiska )
Ludzie to różnie widzą. Nawet maryje ( osobe która wychowywała jezusa wraz z józefem ) uważają za nieczystą. Więc jaki jest w tym sens. Idziesz do fryzjera i zawsze żałujesz.

Zrozum za maryje się podaje dużo kobiet. O co chodzi zatem. Chcą wypaczeć obraz czystości i zaufania do tej osoby.

Żeby wyglądać pięknie i czuć się czysto wystarczy skorzystać z Bio-Informatyki i użyć memo technik w postaci wypowiadanych słów:

1. Czystość.
2. Zdrowaś maryja ( marek twierdzi że to nie część zwrotu do maryji )

To wszystko.

Grupa uczonych chorych na schizofrenie.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Re: Jak być czystym i pięknym bez kosmetyków.

Mnie oszpecają w trakcie snu. Czy gdyby nie zrobili by tego na żywo. Powyższa metoda by działała. Tzn że mózg jest racjonalny.

Odpowiedź: tak.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

mateus pisze: pn lis 20, 2023 7:38 pm Mnie oszpecają w trakcie snu. Czy gdyby nie zrobili by tego na żywo. Powyższa metoda by działała. Tzn że mózg jest racjonalny.

Odpowiedź: tak.
Trzeba wiedzieć w jakim stanie było się. Musisz być w takim stanie żeby nie dało się ciebie oszpecić. Jak już zostałeś oszpecony bio-informatyczne metody na to żeby organizm się nie dało oszpecić to:

1. Czystość.
2. Święty Józef.
3. Ptasie mleczko.

Jak zmiany nie są dalej widoczne:

1. Max: użyj działu pomocna dłoń
2. Łukasz: wystarczy umyć zęby białym mydłem czyli NaOH
3: Król: trzeba skorzystać z AI
4. Tomasz: trzeba zobaczyć swoje prawdziwe zdjęcie.
5. Marek: nic nie pomoże.

6. Mateus: czeba przekonać umysł co do racjonalności czyli wyeliminować zagrożenie. Jeżeli nie ma takiej możliwości to zawsze wyglądasz pięknie i czysto jeśli tego chcesz.

Grupa uczonych chorujących na schizofrenie.

7. Unita: ja se myślę tak. Trza zobaczyć jakie basset są fajne a jak źle wyglądają.
Popek jest sexy. Po co ci to? A na poważnie jako pies boje się uśpienia. A bo stary. A za leniwy. I co mnie powiecie? Ludzie jako gatunek dążą do samozagłady.

I od muzyki po kino do elektroniki.

Użyj ocybylator.@#

Thx

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Najważniejszy jest komfort psychiczny. Ludzie się różnie ubierają. Różnie chcą wyglądać. Czy piękno ich nie denerwuje?

Odpowiedź: tak to prawda.

pomocna dłoń.@#

1. Mateus: nie możliwe że tak jak dbam o higiene nie był czysty czyli ładny to mój umysł tworzy wizualizacje.
2. Max: zjadam jedno ptasie mleczko i odnosze podobne wrażenie.
3. Marek: do kichania nic nie pomoże. teraz zrozumiałem po wypowiedzi UNITY że mnie capną tak czy owak więc najmądrzejsza jest wypowiedź mateusa żeby wyeliminować zagrożenie.
4. Żadne zabiegi kosmetologiczne w takich sytuacjach sensu.

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

nie sypiaj w nocy.

Jak i co szukaj w dziale:

Kto pomoże: pomocna dłoń.

Tu masz informacje jak ją zokienkować na dowolny system.

INFO.@#

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Marcin: do zdrowia i czystości prowadzi woda życia czyli woda z cukrem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „zdrowie”