Miłe głosy
Moderator: moderatorzy
Miłe głosy
Ja oprócz złych głosów które mnie namawiają do różnych głupich rzeczy mam ostatnio takie które mówią dobre rzeczy np chwalą mnie.
Też tak macie?
Też tak macie?
Bóg Cię kocha!!!
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: Miłe głosy
nie nie nigdy miałem tylko te złe
mówiły co złego zrobić
mówiły co złego zrobić
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Te dobre też nie są pożądane. Długo nie mogłem się od nich uwolnić. Potrafiły nadawać pięć dni. Pierwszego dnia współpracujesz, trzeciego jesteś zmęczony a czwartego dogorywasz.
I psychiatrzy mówią że przy dobrych głosach trudniej wrócić do rzeczywistości, bo chce się ich słuchać. Wiem to po sobie.
I psychiatrzy mówią że przy dobrych głosach trudniej wrócić do rzeczywistości, bo chce się ich słuchać. Wiem to po sobie.
Tak tak tak.
Głosy.
Nikt z was nie słyszy. Bo to osiowy objaw schizofrenii.
nikt z nas nie słyszy głosów.
Schizofrenia to choroba która ma inną strukture.
Głosy.
Nikt z was nie słyszy. Bo to osiowy objaw schizofrenii.
nikt z nas nie słyszy głosów.
Schizofrenia to choroba która ma inną strukture.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Racja. Jakie by nie były to ciągle objaw choroby. Ja niedawno dowiedziałem się że ten objaw u mnie to są głosy. W piątek lekarz mi o tym powiedział. Ja to od dawna mam ale nie nazywałem tego głosami tylko natrętnymi głośnymi myślami nie moimi. Myślałem że ktoś mi myśli podrzuca. One od jakiegoś czasu gadają mi komplementy. Ale wiem że to pic.
Bóg Cię kocha!!!
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Też tak to odbieram. Myśli które mi ktoś nasyła. Takich dźwiękowych, w sensie że słyszę uszami praktycznie nie miałem.
Rozumiem. No ja z takich typowo dźwiękowych to czasem słyszę takie piski telegraficzne jakby ktoś alfabet Morsa nadawał.
Bóg Cię kocha!!!
I u Ciebie też to głosami lekarze nazwali?klucz żurawi pisze: ↑pn lis 20, 2023 3:40 pm Też tak to odbieram. Myśli które mi ktoś nasyła. Takich dźwiękowych, w sensie że słyszę uszami praktycznie nie miałem.
Bóg Cię kocha!!!
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
He he, w zasadzie to nigdy chyba nie usłyszałem od psychiatry że to są głosy. Mówiłem swoim językiem że pojawiają się u mnie myśli które nie rejestruję jako swoje, ale też nigdy nie zapytałem wprost czy to są konkretnie te osławione głosy. Tego jest chyba kilka rodzajów. Obce myśli tak jak u mnie, słyszenie słów dźwiękowo czy słyszenie czegoś innego niż ktoś powiedział.
Aha. U mnie to w piątek lekarz nazwał głosami, halucynacjami. Więc jeśli masz to samo czyli obce głośne myśli tak jakby obcy wewnętrzny głos to masz głosy heh.
Tak jak piszesz tego jest dużo rodzajów. Ja zawsze myślałem że to albo urojenia albo jakieś natręctwa myślowe. A tu wyszło że omamy.
Tak jak piszesz tego jest dużo rodzajów. Ja zawsze myślałem że to albo urojenia albo jakieś natręctwa myślowe. A tu wyszło że omamy.
Bóg Cię kocha!!!
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
To napiszę jak u mnie to się zaczeło. Różne rzeczy wydawały mi się od jakiś dwóch lat. Byłem już po szpitalu z mocnymi urojeniami wielkościowymi i niby jakąś misją daną od Boga. To były dwa lata mocnego stresu z powodu urojeń. I jakoś wpadłem na pomysł by zacząć zadawać pytania myślami i obserwować czy będzie odpowieć bogów. Robiłem to jakiś czas i coraz częściej miałem myśli które się pojawiały a potem poszło pojechało, po trzech miesiącach już nad tym nie panowałem. A męczyłem się przez sześć lat gdy dostałem solian mineło. Teraz jest sporadycznie czasem kilka słów czasem więcej gdy próbuję z tego wysnuć jakiś sens.
Aha to współczuję.
Ja się staram nie nasłuchiwać kiedy one się pojawią i przez to jest ich mniej. Jak człowiek na nie czeka to się doczeka w końcu. U mnie tak jest że jak o nich myślę czy będą to dużo częściej są niż jak o nich nie myślę. Staram się nie nakręcać na nie i ignorować je jak są. U mnie przeważnie są bluźniące przeciw Bogu i gadające złe rzeczy. Ostatnio jak w temacie. Pozorne komplementy sadzą. Dobrze że zdaję sobie sprawę że to pic. Zdrówka Ci życzę.
Ja się staram nie nasłuchiwać kiedy one się pojawią i przez to jest ich mniej. Jak człowiek na nie czeka to się doczeka w końcu. U mnie tak jest że jak o nich myślę czy będą to dużo częściej są niż jak o nich nie myślę. Staram się nie nakręcać na nie i ignorować je jak są. U mnie przeważnie są bluźniące przeciw Bogu i gadające złe rzeczy. Ostatnio jak w temacie. Pozorne komplementy sadzą. Dobrze że zdaję sobie sprawę że to pic. Zdrówka Ci życzę.
Bóg Cię kocha!!!
a co jesli objawy nie ustepuja pomimo terapii? to prawda?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Czasem tak też się zdarza. Ja niby mam dobrane dobrze leki a mimo to ciągle mam różne objawy jak np te głosy czy jakieś urojenia tyle że one są tak łagodne że mogę jakoś z nimi funkcjonować względnie. Czasem dużo czasu musi minąć zanim lekarz trafi z lekiem a niekiedy i to scenariusz może być taki jak u mnie.
Bóg Cię kocha!!!
-
- bywalec
Moim zdaniem najlepszą metodą jest dobrze to opisać ale trzeba to tak opisać żeby samemu się nie skompromitować tak aby ta istota która wam to robi nie osiągnęła zrobienia z kogoś durnia czyli kogoś głupiego. Najgorzej dręczeni mogą być ludzie którzy mówią jakieś bzdury a jednocześnie są intensywnie dręczeni. Oni właśnie poprzez swoje wypowiedzi są niewiarygodni.
Oczywiście na skutek jakiś bzdurnych wypowiedzi są dodatkowo wtedy dręczeni przez otoczenie które się z nich naśmiewa a jednocześnie są dręczeni ze sfery moim zdaniem duchowej.
Temu właśnie służy to o czym pisze powyżej klucz żurawi urojenia wielkościowe i misja dana od Boga to często spotyka się z szyderstwem. Czyli często najpierw są właśnie takie działania podejmowane wobec osób aby ktoś się z nich śmiał i wtedy można przystąpić już do jakiejś prowokacji w sferze świata duchowego która rozgrywa się na waszych osobach. Często takie działania podejmowane są na osobach kościoła i religii.
Często pojawia się tam taka zagadnieniowość jak Bóg jest Szatanem albo szatan jest bogiem. Oczywiście w niebie nikt nic nie może wam pomóc. Następnie wasze wypowiedzi dzięki chrześcijaństwu jako nauce zasadniczej będą obrócone przeciwko wam.
W tym wypadku ofiara ma nie byle jaki problem czyli musi to tak opisać żeby zawsze pisać ja nie wiem kto to mówi ale ten pan mówi. Czyli nie pisać samemu że to np Bóg albo że to na przykład Szatan. Wtedy już resztę można opisywać.
---------------------
Upside down cross in a pentegram.
Oczywiście na skutek jakiś bzdurnych wypowiedzi są dodatkowo wtedy dręczeni przez otoczenie które się z nich naśmiewa a jednocześnie są dręczeni ze sfery moim zdaniem duchowej.
Temu właśnie służy to o czym pisze powyżej klucz żurawi urojenia wielkościowe i misja dana od Boga to często spotyka się z szyderstwem. Czyli często najpierw są właśnie takie działania podejmowane wobec osób aby ktoś się z nich śmiał i wtedy można przystąpić już do jakiejś prowokacji w sferze świata duchowego która rozgrywa się na waszych osobach. Często takie działania podejmowane są na osobach kościoła i religii.
Często pojawia się tam taka zagadnieniowość jak Bóg jest Szatanem albo szatan jest bogiem. Oczywiście w niebie nikt nic nie może wam pomóc. Następnie wasze wypowiedzi dzięki chrześcijaństwu jako nauce zasadniczej będą obrócone przeciwko wam.
W tym wypadku ofiara ma nie byle jaki problem czyli musi to tak opisać żeby zawsze pisać ja nie wiem kto to mówi ale ten pan mówi. Czyli nie pisać samemu że to np Bóg albo że to na przykład Szatan. Wtedy już resztę można opisywać.
---------------------
Upside down cross in a pentegram.
-
- bywalec
Osoby które mają te głosy w sferze religijnej i występuje tam jakiś konflikt o was mogą liczyć na moją pomoc. Istnieją jeszcze pewne metody które mogą zablokować tą działalność. Potrzebny będzie Winamp lub jakikolwiek inny player i trzeba będzie pewien plik dźwiękowy puścić w pętli. Możecie to nawet zrobić sami jeżeli udało wam się wygrać w jakiejś kwestii to nagrajcie sobie tą kwestię zapiszcie to sobie to zdanie jak oni będą do was podchodzić jeszcze raz to puśćcie sobie to zdanie w pętli.
Demon aby rozpocząć swoje działanie musi działać na odwrót. Na przykład jeśli ktoś wam coś zrobił to on będzie działać na odwrót będzie was atakować i będzie się z tego śmiać. Będzie mówił że on jest Bogiem i to on to zrobił bo on wszystko robi. Czyli reasumując że Bóg jest sprawcą wszystkiego co was spotyka w życiu. Następnie przystępuje do torturowania kogoś także sprawy nie są proste. Ale istnieje możliwość złapania go.
Każde działanie podejmowane na waszych osobach ze strony świata duchowego jest niebezpieczne dla tych którzy podejmują te działania jeżeli posługują się jakimiś złymi działaniami. Jednym z największych zagrożeń jest ujawnienie tego czyli że te działania nie są podejmowane wobec osób odpowiedzialnych na przykład za wojnę na Ukrainie z tysiącami ofiar tylko wobec was.
-----------------
Należy pamiętać że ta istota która wam to robi jest bardzo przebiegła na przykład jeżeli powiecie tej istocie albo pan odchodzi albo ja to ujawnię to ta istotowa od razu ku waszemu zaskoczeniu odpowie że możecie to ujawnić. powie to tylko po to aby was zaskoczyć swoją odpowiedzią. Tak naprawdę będzie bała się tego że wy to ujawnicie.
My mamy tutaj ludzi którzy cierpią za to że wykonywali to co Jezus im nakazał czyli mają karę za to.
Demon aby rozpocząć swoje działanie musi działać na odwrót. Na przykład jeśli ktoś wam coś zrobił to on będzie działać na odwrót będzie was atakować i będzie się z tego śmiać. Będzie mówił że on jest Bogiem i to on to zrobił bo on wszystko robi. Czyli reasumując że Bóg jest sprawcą wszystkiego co was spotyka w życiu. Następnie przystępuje do torturowania kogoś także sprawy nie są proste. Ale istnieje możliwość złapania go.
Każde działanie podejmowane na waszych osobach ze strony świata duchowego jest niebezpieczne dla tych którzy podejmują te działania jeżeli posługują się jakimiś złymi działaniami. Jednym z największych zagrożeń jest ujawnienie tego czyli że te działania nie są podejmowane wobec osób odpowiedzialnych na przykład za wojnę na Ukrainie z tysiącami ofiar tylko wobec was.
-----------------
Należy pamiętać że ta istota która wam to robi jest bardzo przebiegła na przykład jeżeli powiecie tej istocie albo pan odchodzi albo ja to ujawnię to ta istotowa od razu ku waszemu zaskoczeniu odpowie że możecie to ujawnić. powie to tylko po to aby was zaskoczyć swoją odpowiedzią. Tak naprawdę będzie bała się tego że wy to ujawnicie.
My mamy tutaj ludzi którzy cierpią za to że wykonywali to co Jezus im nakazał czyli mają karę za to.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum