Byłem na rozmowie o pracę .

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Byłem na rozmowie o pracę .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

- ,, Czy posiada Pan orzeczenie o stopniu niepełnosprawnośći ? ''
- ,, Tak w stopniu umiarkowanym . ''
- ,, Z jakiego powodu ? ''
- ,, No powiem prawdę z powodu choroby psychicznej . Byłem kilka razy w szpitalu . Kilka krótszych pobytów na wniosek mojej matki , już z nią nie mieszkam i jeden dłuższy z powodu własnej głupoty .... ''
- ,, Własnej głupoty ? Może Pan to rozszerzyć ? ''
- ,, No tak , wie Pan interesuje się polityką , parę lat temu napisałem w internecie że mam zamiar zabić jednego polityka , jakiś człowiek z Poznania przeczytał to i potraktował na tyle poważnie że zadzwonił na policję .... ''
- ,, Aaaaa , to domyślam się że mam do czynienia ze zwolennikiem PiS ! ''
- ,, No , nie do konca . Ten polityk którego miałem zabić to właśnie był z tej partii . ''

c . d . n
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Re: Byłem na rozmowie o pracę .

Post autor: Schibi »

po co wy mowicie ze na cos chorujecie? czy wszystkim to mowicie? to jest sprawa osobista i nie trzeba o niej mowic...
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Schibi, to jest literatura, imaginacje, marzenia, opowiadania. Nie bierz tego ze to jako jakieś realia... Natomiast.. cóz wiele osób cierpi na podobnych przypadkach, kiedy zakład na podstawie jednej osoby, wyrabia sobie opinie nt. osób chorych psychicznie... Cóz, 40 lat komuny dało nam ten pierwiastek, ze każdy człowiek nie jest inny, szczgólny, specyficzny, tylko pewne grupy społeczne i ludzi traktuje sie jako ogół. Jak jedna osoba z czymś, jest taka a taka, to wszyscy tacy są....
Diskor
bywalec

Post autor: Diskor »

Zgadzam się z schibi.
Lepiej nie mówić że jest się chorym.
To twoja prywatna sprawa na co chorujesz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „praca”