Czy wy też tak macie?
Moderator: moderatorzy
Czy wy też tak macie?
z byle powodu dostaję takiego lęku że mi się trzęsą ręce i jest mi duszno
może to wynika z osobowości unikalnej/lękliwej ? tego się nie wyleczy lekami
o co chodzi?
np. przed chwilą nie mogłem się zalogować na moją stronę i myślałem że straciłem już hasło do niej
myślałem że dostanę zawału, taki miałem lęk
po zalogowaniu się lęk ustąpił
może to wynika z osobowości unikalnej/lękliwej ? tego się nie wyleczy lekami
o co chodzi?
np. przed chwilą nie mogłem się zalogować na moją stronę i myślałem że straciłem już hasło do niej
myślałem że dostanę zawału, taki miałem lęk
po zalogowaniu się lęk ustąpił
Re: Czy wy też tak macie?
Ja się niewspółmiernie stresuje wszystkim. Głupie wyjście do sklepu powoduje u mnie stres, a co dopiero jak mam iść do psychiatry. Koniec życia.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ja nie czuję lęków z błahych powodów, ale niektóre sytuacje stresują mnie.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Ja często odczuwam najrozmaitsze lęki, ale nie manifestują się one u mnie fizycznie.
- FreshEscape
- bywalec
Jeśli o mnie chodzi to wszystko biore na klate. Jasne w życiu codziennym musze być granitem. Problem sie pojawia jak ide spać, ja po kilku minutach od zasnieciacia w ciezkich dniach, mną po prostu na łózku rzuca. Sen to jakieś paranoje i odreagowanie leków dziennych. Mam w domu je...go chłopa. I mi ch..j nie daje spać swoimi zaburzeniami... Wieśniok z doktoratem, z Politechniki Gdanskiej. Nie wiem, ręka mi skacze i kwestia czasu kiedy będzie lincz...
- Filcowy_Las
- bywalec
Mam tak samo. Wystarczy jakiś randomowy stresor i nagle czuję jakby ziemia się pode mną zawaliła i zaraz świat miał się skończyć. Trzęsące się ręce, żuchwa, ból w klatce piersiowej. Najgorzej w sytuacjach takich jak głupie wyjście do sklepu czy wizyta w urzędzie, bo mam silny lęk społeczny.
Żadne przepisywane leki w przeszłości na mnie nie działały przeciwlękowo i nie rozwiązały tego problemu.
Żadne przepisywane leki w przeszłości na mnie nie działały przeciwlękowo i nie rozwiązały tego problemu.
Kiedyś też ręce mi się trzęsły a teraz dostaję sraczki przed większym wydarzeniem.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
FreshEscape pisze: ↑pt wrz 08, 2023 7:33 pm mam w domu je...go chłopa. I mi ch..j nie daje spać swoimi zaburzeniami... Wieśniok z doktoratem, z Politechniki Gdanskiej. Nie wiem, ręka mi skacze i kwestia czasu kiedy będzie lincz...

Ke?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Ja jak mam pojsc gdzie nie chce to wymiotuje
- FreshEscape
- bywalec
No jak sie zył w domu, gdzie jak idzie noc i ludzie idą spać, jeden chłop po przespanym dniu wstaje, łazi i sie tłucze po domu ? Przecież to nerwicy można dostać. A najgorsze jest to że mimo ze jest doktor nauk, to jak mu cokolwiek powiesz to pystuje i zachowuje sie jak zje..b, typu, nie spisz, wez melatoninke, wez melatoninke, wez melatonike hahahaha. No *słowo niedozwolone*, jak jakiś *słowo niedozwolone*..y autysta, I tak jest z każdą rzeczą, naczynia, śmieci, brud, umycie kibla, każda przaktycznie rzecz. A jak juz pójdzie liść albo kop, to sie rozsierdzi wpadnie w szał i powie, bo ja jestem chory i musze taki być. No i ch*j... pozamiatane...
Szkoda nawet do złoma sie odzywać, bo tu takiej nerwicy by każdy dostał ze lepiej zamknąc na klucz drzwi i nie patrzeć nie słuchać, nie odzywać sie.... Bo sam jego styl jest taki ze kosciołowe spodnie w kant po domu, albo białe, kościołowy sweterek, albo koszula drinki, papieroski, podspiewuje sobie, gwizdze, jakieś zarciki na poziomie dałna z gimnazjum.... ehhh szkoda gadać...
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
FreshEscape, pomodlić się za Twojego brata?
Ostatnio zmieniony czw paź 05, 2023 1:07 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- FreshEscape
- bywalec
he he, ojciec jak zył to do niego z gromnicą chodził... Ogólnie ojciec już nad nim wszystkie mozliwe modły i msze odprawiał. Nic nie dało...
Ja też mam lęki ostatnio. Boję się, że coś się stanie złego. Przy przemeblowaniu bałem się, że coś spadnie, pęknie itd.
Lekarz mi zlecił podnieść klozapinę o 25 mg i kontrola za kilka dni.
Lekarz mi zlecił podnieść klozapinę o 25 mg i kontrola za kilka dni.
- FreshEscape
- bywalec
Taka dygrsyjka może mała, może nie... Człowiek kościoła będzie chciał sie modlić o niego, jako za jakąś ofiare i chorego i skrzywdzonego. Człowiek znający, a przede wszystkim wierzącym, może nie w Boga, a człowieka, raczej by zauważyła ze to ja od dziecka byłem ofiarą i modlić to sie za mnie, ze to chcociażby znosze. I zebym miał siłe zanim mu najebe. Człowiek wychowany przez ciezkich katolików moich rodziców, sprowadziło go do takich skrajnych zaburzeń osobowosći. Wiec te modlitwy, a zwłaszcza spób zjebane..o myślenia, na psudo katolicyzmie to se wsadź w dupe. Bo mnie własnie ciężko obraziłeś. Bo to ja pisze, co gdzie ijak, to ja pisze o wsparcie. Widać tego nie rozumiesz, ale mało który polak widzi w ofiarze ofiare, raczej w kacie widzą skrzywdzonego...ehhh ku..a ten kraj to by stwaiać na nowo...