Czy wy też tak macie?

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Cynamon
zaufany użytkownik

Czy wy też tak macie?

Post autor: Cynamon »

z byle powodu dostaję takiego lęku że mi się trzęsą ręce i jest mi duszno
może to wynika z osobowości unikalnej/lękliwej ? tego się nie wyleczy lekami

o co chodzi?
np. przed chwilą nie mogłem się zalogować na moją stronę i myślałem że straciłem już hasło do niej
myślałem że dostanę zawału, taki miałem lęk

po zalogowaniu się lęk ustąpił
Awatar użytkownika
hidden92
bywalec

Re: Czy wy też tak macie?

Post autor: hidden92 »

Ja się niewspółmiernie stresuje wszystkim. Głupie wyjście do sklepu powoduje u mnie stres, a co dopiero jak mam iść do psychiatry. Koniec życia.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Ja nie czuję lęków z błahych powodów, ale niektóre sytuacje stresują mnie.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

Ja często odczuwam najrozmaitsze lęki, ale nie manifestują się one u mnie fizycznie.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Jeśli o mnie chodzi to wszystko biore na klate. Jasne w życiu codziennym musze być granitem. Problem sie pojawia jak ide spać, ja po kilku minutach od zasnieciacia w ciezkich dniach, mną po prostu na łózku rzuca. Sen to jakieś paranoje i odreagowanie leków dziennych. Mam w domu je...go chłopa. I mi ch..j nie daje spać swoimi zaburzeniami... Wieśniok z doktoratem, z Politechniki Gdanskiej. Nie wiem, ręka mi skacze i kwestia czasu kiedy będzie lincz...
Awatar użytkownika
Filcowy_Las
bywalec

Post autor: Filcowy_Las »

Mam tak samo. Wystarczy jakiś randomowy stresor i nagle czuję jakby ziemia się pode mną zawaliła i zaraz świat miał się skończyć. Trzęsące się ręce, żuchwa, ból w klatce piersiowej. Najgorzej w sytuacjach takich jak głupie wyjście do sklepu czy wizyta w urzędzie, bo mam silny lęk społeczny.
Żadne przepisywane leki w przeszłości na mnie nie działały przeciwlękowo i nie rozwiązały tego problemu.
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

Kiedyś też ręce mi się trzęsły a teraz dostaję sraczki przed większym wydarzeniem.
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Post autor: TriumfalnaTurkawka »

To moze fobia spoleczna
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

FreshEscape pisze: pt wrz 08, 2023 7:33 pm mam w domu je...go chłopa. I mi ch..j nie daje spać swoimi zaburzeniami... Wieśniok z doktoratem, z Politechniki Gdanskiej. Nie wiem, ręka mi skacze i kwestia czasu kiedy będzie lincz...
:icon-rolleyes:
Ke?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

Ja jak mam pojsc gdzie nie chce to wymiotuje
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

przegłosowany pisze: wt paź 03, 2023 3:03 pmKe?
No jak sie zył w domu, gdzie jak idzie noc i ludzie idą spać, jeden chłop po przespanym dniu wstaje, łazi i sie tłucze po domu ? Przecież to nerwicy można dostać. A najgorsze jest to że mimo ze jest doktor nauk, to jak mu cokolwiek powiesz to pystuje i zachowuje sie jak zje..b, typu, nie spisz, wez melatoninke, wez melatoninke, wez melatonike hahahaha. No *słowo niedozwolone*, jak jakiś *słowo niedozwolone*..y autysta, I tak jest z każdą rzeczą, naczynia, śmieci, brud, umycie kibla, każda przaktycznie rzecz. A jak juz pójdzie liść albo kop, to sie rozsierdzi wpadnie w szał i powie, bo ja jestem chory i musze taki być. No i ch*j... pozamiatane...
Szkoda nawet do złoma sie odzywać, bo tu takiej nerwicy by każdy dostał ze lepiej zamknąc na klucz drzwi i nie patrzeć nie słuchać, nie odzywać sie.... Bo sam jego styl jest taki ze kosciołowe spodnie w kant po domu, albo białe, kościołowy sweterek, albo koszula drinki, papieroski, podspiewuje sobie, gwizdze, jakieś zarciki na poziomie dałna z gimnazjum.... ehhh szkoda gadać...
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

FreshEscape, pomodlić się za Twojego brata?
Ostatnio zmieniony czw paź 05, 2023 1:07 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

he he, ojciec jak zył to do niego z gromnicą chodził... Ogólnie ojciec już nad nim wszystkie mozliwe modły i msze odprawiał. Nic nie dało...
Awatar użytkownika
schizo11
zaufany użytkownik

Post autor: schizo11 »

Ja też mam lęki ostatnio. Boję się, że coś się stanie złego. Przy przemeblowaniu bałem się, że coś spadnie, pęknie itd.
Lekarz mi zlecił podnieść klozapinę o 25 mg i kontrola za kilka dni.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Bright Angel pisze: czw paź 05, 2023 8:33 am FreshEscape, pomodlić się z Twojego brata?
Taka dygrsyjka może mała, może nie... Człowiek kościoła będzie chciał sie modlić o niego, jako za jakąś ofiare i chorego i skrzywdzonego. Człowiek znający, a przede wszystkim wierzącym, może nie w Boga, a człowieka, raczej by zauważyła ze to ja od dziecka byłem ofiarą i modlić to sie za mnie, ze to chcociażby znosze. I zebym miał siłe zanim mu najebe. Człowiek wychowany przez ciezkich katolików moich rodziców, sprowadziło go do takich skrajnych zaburzeń osobowosći. Wiec te modlitwy, a zwłaszcza spób zjebane..o myślenia, na psudo katolicyzmie to se wsadź w dupe. Bo mnie własnie ciężko obraziłeś. Bo to ja pisze, co gdzie ijak, to ja pisze o wsparcie. Widać tego nie rozumiesz, ale mało który polak widzi w ofiarze ofiare, raczej w kacie widzą skrzywdzonego...ehhh ku..a ten kraj to by stwaiać na nowo...
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”