Poznam znajomych (dziewczyna, 24 lata)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Poznam znajomych (dziewczyna, 24 lata)
Cześć wszystkim
Mam na imię Marlena i mam 24 lata.
Zacznijmy od tego, że nie mam zbyt dużo znajomych, dlatego fajnie byłoby tu kogoś poznać i popisać. Mieszkam blisko Gliwic, ale miejscowość jest mi obojętna. Jestem miłą, ciepłą i pomocną osobą.
Do kontaktu pozostawiam mail, ponieważ nic innego nie mam (później mogę podać inny kontakt)
marlitaa1@keemail.me
Mam na imię Marlena i mam 24 lata.
Zacznijmy od tego, że nie mam zbyt dużo znajomych, dlatego fajnie byłoby tu kogoś poznać i popisać. Mieszkam blisko Gliwic, ale miejscowość jest mi obojętna. Jestem miłą, ciepłą i pomocną osobą.
Do kontaktu pozostawiam mail, ponieważ nic innego nie mam (później mogę podać inny kontakt)
marlitaa1@keemail.me
Re: Poznam znajomych (dziewczyna, 24 lata)
Cześć Marlena/ marlitaa1. Nie ma się co rozdrabniać na różne źródła kontaktu na dzień dobry. Pisz po prostu, co Ci w duszy gra, a potem sama zdecydujesz, ile czasu będziesz spędzać na tym forum i jakie informacje będziesz o sobie udostępniać i w jakich tematach/działach i kategoriach się wypowiadać. Pozdrawiam.
- Catastrophique
- bywalec
Odradzam to forum jesli maja byc normalni i bynajmniej nie chodzi mi tu o schizke.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Hulali tam na polskiej wsi nie z tej ziemi? Żul hulaka i ćpun oraz narkomanka i alkoholicy? Wszyscy jesteśmy Jezusa mi Chrystusa mi! Polskie duchowieństwo to jesteśmy my! Katolik sam sobie swoją własną twarz skatował, a facjatkę swą zwaną piękną facjatką pochlastał w szale oraz amoku brzytwą i żyletką oraz nożem zwanym kniv the knife aka nóż? Sieg heil! Arbeit macht frei! Keine grenzen katolicy i ateiści oraz sataniści i zielonoświątkovcy! Ave Maria Christiana Polonia! Dobry złodziej to i hackera oraz miliardera okradnie i bank z hajsu & korporację, bo to jego ciężka praca życiowa jest!
boze, to znowu on...