Poznam znajomych (dziewczyna, 24 lata)

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
marlitaa1
zarejestrowany użytkownik

Poznam znajomych (dziewczyna, 24 lata)

Post autor: marlitaa1 »

Cześć wszystkim :angelic-green:
Mam na imię Marlena i mam 24 lata.
Zacznijmy od tego, że nie mam zbyt dużo znajomych, dlatego fajnie byłoby tu kogoś poznać i popisać. Mieszkam blisko Gliwic, ale miejscowość jest mi obojętna. Jestem miłą, ciepłą i pomocną osobą.
Do kontaktu pozostawiam mail, ponieważ nic innego nie mam (później mogę podać inny kontakt) :icon-mrgreen:
marlitaa1@keemail.me
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Poznam znajomych (dziewczyna, 24 lata)

Post autor: Meduzola »

Cześć Marlena/ marlitaa1. Nie ma się co rozdrabniać na różne źródła kontaktu na dzień dobry. Pisz po prostu, co Ci w duszy gra, a potem sama zdecydujesz, ile czasu będziesz spędzać na tym forum i jakie informacje będziesz o sobie udostępniać i w jakich tematach/działach i kategoriach się wypowiadać. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Odradzam to forum jesli maja byc normalni i bynajmniej nie chodzi mi tu o schizke.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Koszmar
bywalec

Post autor: Koszmar »

Hulali tam na polskiej wsi nie z tej ziemi? Żul hulaka i ćpun oraz narkomanka i alkoholicy? Wszyscy jesteśmy Jezusa mi Chrystusa mi! Polskie duchowieństwo to jesteśmy my! Katolik sam sobie swoją własną twarz skatował, a facjatkę swą zwaną piękną facjatką pochlastał w szale oraz amoku brzytwą i żyletką oraz nożem zwanym kniv the knife aka nóż? Sieg heil! Arbeit macht frei! Keine grenzen katolicy i ateiści oraz sataniści i zielonoświątkovcy! Ave Maria Christiana Polonia! Dobry złodziej to i hackera oraz miliardera okradnie i bank z hajsu & korporację, bo to jego ciężka praca życiowa jest!
meehoo
zaufany użytkownik

Post autor: meehoo »

boze, to znowu on...
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”