Konfederacja
Moderator: moderatorzy
Konfederacja
Co kieruje ludźmi popierającymi Konfederację?
Według mnie to ugrupowanie ma nierealny program, więc jego politycy są cynicznymi karierowiczami lub populistami.
Według mnie to ugrupowanie ma nierealny program, więc jego politycy są cynicznymi karierowiczami lub populistami.
- FreshEscape
- bywalec
Re: Konfederacja
To jest chyba jasne, tak zwane poza skalowe paranoiczne zaburzenia osobowości. Poza skalowe, bo to jest typ paranoika złośliwca, czy tam sadysty. Połączenie Paranoika z socjopatą, dlatego wykraczające poza zwykłą skale zaburzeń osobowości. Poza tym to są ludzie bez kompetecji, a istnienie ich zastpiąne jest w fachu, paranoją...
W brew pozorom ja, jestem konserwatystą. Tylko prawicowych parti w polsce nie ma. Jest psycho-prawica. A najbliżej prawicy jest PO. Dlatego mój głos dla nich. Choć jeszcze na liberałów i Tanajno sie waży...
W brew pozorom ja, jestem konserwatystą. Tylko prawicowych parti w polsce nie ma. Jest psycho-prawica. A najbliżej prawicy jest PO. Dlatego mój głos dla nich. Choć jeszcze na liberałów i Tanajno sie waży...
- Katastrofa
- bywalec
Poglądy polityczne wgrywa do ich mózgów polityk tym młodszym pokoleniom nowym
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Prawicowy konserwatyzm to pogląd sprzeczny sam w sobie. Pozwala zarabiać do woli na wolnym rynku, zaś jeśli idzie o wydawanie zarobionych pieniędzy to... tu już "wolność konserwatysty" się kończy. Tego nie wolno, tamtego nie wolno itd.
gówno w proszku na kijoszku
- Katastrofa
- bywalec
Dlatego wolę Xbox Series X i PlayStation 5 oraz Steam, a nie interesowanie się polityką.