Czym jest ćpun?
Moderator: moderatorzy
Czym jest ćpun?
Przybranie miana ĆPUNA, jest równoznaczne z nieodwracalną utratą przywilejów w otoczeniu, przedewszystkim w postaci szczerej chęci rozmów. Czy jest na to jakiś sposób? Nadużywanie kręci się wokół narkotyków, ale nawet po zaprzestaniu rozkoszowania się trawą, czy trombieniu mąki, człowiek jakoś nie staje się automatycznie przeciwieniśtwem-ćpuna, czyli..
Ostatnio zmieniony sob cze 17, 2023 11:53 pm przez Handicap, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czym jest ćpun?
.. prawidłowym obywatelem, to ciągnie się gdzieś głębiej. Bezrobocie, wiąże się z wszami, wszy wiąża się z łojem. A praca, wymaga wysiłku.
Ostatnio zmieniony sob cze 17, 2023 11:55 pm przez Handicap, łącznie zmieniany 1 raz.
- Katastrofa
- bywalec
Ćpuństwo to nie jest narkomania.
Dobra nie|pierd0l. Każdy szczurzy nawyk jak wdychanie/wciągnie/wstrzykiwanie to narkomania. Dalej wierzysz, że ćpanie to wyłacznie dymy i internet?
- Katastrofa
- bywalec
Narkoman umiera z przedawkowania narkotyku, albo narkotyków mieszanych, czy tam łączonych.
Uzależnienie to.. @Katastrofa
- Katastrofa
- bywalec
Ćpun jest osobą która rekreacyjnie przyjmuje substancje zmieniające świadomość.
WRÓŻKA
- Katastrofa
- bywalec
Kto chce to ten ćpa! Straty zdrowotne to jego osobista sprawa, czyli tego ćpuna właśnie!
Narkotyki są wszystkimi substancjami zmieniającymi świadomość, które podlegają restrykcjom prawnym.
Narkotyki mogą być legalne jak Acodin, lub nielegalne jak marihuana.
Narkotyki mogą być legalne jak Acodin, lub nielegalne jak marihuana.
WRÓŻKA
- Katastrofa
- bywalec
Polityk nie zalegalizuje niestety.
- Katastrofa
- bywalec
Pytanie nasuwa się politycznie wprost jedno oraz jedyne! Kto to taki jest ten ćpun? Kto jest tym ćpunem! Kim są ćpuny! Któż to taki jest ten ćpuński śmieszek wesołkowaty, a nie depresyjny?Handicap pisze: ↑sob cze 17, 2023 11:46 pm Przybranie miana ĆPUNA, jest równoznaczne z nieodwracalną utratą przywilejów w otoczeniu, przedewszystkim w postaci szczerej chęci rozmów. Czy jest na to jakiś sposób? Nadużywanie kręci się wokół narkotyków, ale nawet po zaprzestaniu rozkoszowania się trawą, czy trombieniu mąki, człowiek jakoś nie staje się automatycznie przeciwieniśtwem-ćpuna, czyli..
Zrobiłem obturbator z gumki od stanika i elektronicznej gombki
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
I co? Będziesz się masturbował czy co? Bo nie bardzo rozumiem.
Najgorsze ścierwo narkomańskie, to palacze marihuany. Gotowi Ci jeszcze bezczelnie wmówić, że stosują naturalną substancję. Naturkę.
A więc ja odpowiadam srurkę. MUchomor sromotnikowy też rośnie naturalnie. A ja m.in. przez tę "naturkę" nabawiłem się schizofrenii...
gówno w proszku na kijoszku
- Katastrofa
- bywalec
Konsument syntetycznych substancji psychoaktywnych, a nie kompotu makowego, czy tam jakichś innych heroin, lub "suszów" haszyszowych, albo marihuanowych odmian zielska, czyli trawy. Barbiturany i opiaty oraz benzodiazepiny.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Tak. Weź przy takim "palaczu" Xanax, to Ci jeszcze gotowy wmówić, że między "buchem" a "buchem" stosujesz jakieś straszne psychotropy. Znam takiego miglanca. Szczyt wyżyn hipokryzji.
Sram na palaczy i całą tę narkomańską hiphop otoczkę.
Sram na palaczy i całą tę narkomańską hiphop otoczkę.
Zasłonie leniwe-oko @przegłosowany i zapomnę o przewijaniu.. Mam psychiczny defekt. Słucham oczami. // Wyszedł album HAŁASTRY > Niepokojąco dobry
- Katastrofa
- bywalec
Przyćpać narkotyków, a zapalić marihuany, lub haszyszu to dwie różne sprawy...
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
No właśnie nie kolego i obawiam się, że wyrażasz tym samym debilizm naszych czasów.Katastrofa pisze: ↑pn cze 19, 2023 8:23 pm Przyćpać narkotyków, a zapalić marihuany, lub haszyszu to dwie różne sprawy...
Związek marychy i zaburzeń psychotycznych to jasny wynik i jasna sprawa.
Paląc tworzysz (close different) ścieżkę.. @katastrofa
Gardzę Xanaksami. Ćpanie wyżebrane od psychiatry.
Gardzę Xanaksami. Ćpanie wyżebrane od psychiatry.