Ktoś doradzi?

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Ktoś doradzi?

Post autor: Catastrophique »

A moze to raczej mało śmieszne - to byłby prawdziwy dramat.
Choć jednak nie sądze aby ktokolwiek potraktowal Was powaznie xD.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Gdzie byłeś, jak cię nie było? W innym temacie/ wątku się dowartościowywałeś... A nie wiesz, że nie tańczy się z jedną dupą na kilku weselach?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Tu nie ma żadnej "dupy". Brakuje Tobie/Wam do tego naprawdę bardzo dużo ;),.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: ndz kwie 02, 2023 11:33 pm A moze to raczej mało śmieszne - to byłby prawdziwy dramat. Choć jednak nie sądze aby ktokolwiek potraktowal Was powaznie xD
Są dwa toki rozumowania. Dedukcja i jej przeciwieństwo indukcja. No więc, ty tak od ogółu do szczegółu czy od szczegółu do ogółu? Bo u ciebie nigdy nie wiadomo, na czym bazują twoje wypowiedzi, jakiś infantylizm.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: ndz kwie 02, 2023 11:36 pm Tu nie ma żadnej "dupy". Brakuje Tobie/Wam do tego naprawdę bardzo dużo ;),.
Idź spać, bo piszesz nielogicznie.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Meduzola pisze: ndz kwie 02, 2023 9:57 pm Dla mnie Catastrophique to osoba zakuta w rycerską zbroję pędząca 23O km/ h. "Nas ne dogonyat" śpiewały kiedyś dwie Rosjanki dla celów marketingowych udające lesbijki.
:lol: Genialne porównanie, nietuzinkowe. Jestem pod wrażeniem.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Catastrophique pisze: ndz kwie 02, 2023 11:33 pm A moze to raczej mało śmieszne - to byłby prawdziwy dramat.
Niestety ale dramatem to jesteś Ty i całe Twoje bardzo smutne życie, stwierdzam to z przykrością bo jak by nie było jesteś cząstką tego forum oraz jednym z nas. Wiem, że tym się nie przejmujesz, jesteś szczelnie owinięty chemiczną kurtyną lecz pamiętaj, kiedyś opadnie i wtedy zapłaczesz rzewnymi łzami. Gdy mija znieczulenie ból bywa nie do wytrzymania. Mądrze robią ci co przynajmniej jednym okiem zerkają za owej kurtyny na świat.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

pingui pisze: ndz kwie 02, 2023 11:53 pm (...) Genialne porównanie, nietuzinkowe. (...)
Może i ma w realu samochód, ale w tym przedstawieniu ja tego zakutego w rycerską zbroję osobnika pędzącego z tą prędkością nie widzę w samochodzie, ale na wrotkach przez autostradę. Metaliczne smugi i strugi wzdłuż i po bokach. Nie wiem, czy ma hełm, ale najlepiej byłoby mu dać okulary pilota, żeby choć trochę zobaczyć jego mimikę. Ta niezłomność i hardość na pierwszym planie. (No czyli trzebaby było pokazać to w spowolnionym tempie.)
kanapkaaaaa
bywalec

Post autor: kanapkaaaaa »

Czesc. Jestem po wizycie u mojej doktorki.
Ufam jej, w końcu zna mnie od samego początku choroby.
Powiedziałam jej o tych urojeniach. Powiedziała otwarcie, że to nie możliwe, żeby każdy mnie znał. Ciesze się, że to usłyszałam. Leków mi nie zmieniła. Powiedziała, że taka choroba, ale krytycyzm mam zachowany, więc nie jest tak źle.
Na zakończenie powiedziała głowa do góry.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: wrzesień

Post autor: Dobro »

To fajnie Kanapko :) trzymaj się tam
koniec wojen
tylko liście do zamiatania
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Zjadłbym Kanapeczkę. :think:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

kanapkaaaaa
bywalec

Catastrophique pisze: wt kwie 04, 2023 12:34 pm
:icon-smile:
karuna pisze: wt kwie 04, 2023 12:21 pm To fajnie Kanapko :) trzymaj się tam
Dzięki serdeczne. Tobie też zdrówka
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Ja jebe catastofik !!! Za najmniej przydatną rzecz w życiu uważasz kanapkeee, jednoczenie kompletnie nic o nie nie wiedząc. I ty chłopie szkalujesz cezarego. Ze na babach sie nie zna ??? Nie chce nić mówić bo z każdym kolejnym dniem obawiam sie ze ktoś na tym forum, strzeli kolejnego gola. To chyba jak witasz, nowego uczesnika. To mu raczej nie mówisz że jest najmniej znaczącą rzeczą !!!
kanapkaaaaa
bywalec

FreshEscape pisze: wt kwie 04, 2023 4:49 pm Ja jebe catastofik !!! Za najmniej przydatną rzecz w życiu uważasz kanapkeee, jednoczenie kompletnie nic o nie nie wiedząc. I ty chłopie szkalujesz cezarego. Ze na babach sie nie zna ??? Nie chce nić mówić bo z każdym kolejnym dniem obawiam sie ze ktoś na tym forum, strzeli kolejnego gola. To chyba jak witasz, nowego uczesnika. To mu raczej nie mówisz że jest najmniej znaczącą rzeczą !!!
Generujesz u mnie lęki.
Kiedyś miałam takiego znajomego, który mówił coś tylko po to żeby wywołać czyjąś reakcje, w jego mniemaniu prawidłową. Bo jeśli robisz coś specjalnie, to znaczy że masz już na to jakiś plan.
A ja lubię jak wszystko się toczy swoim torem.
Tylko kto się teraz będzie przejmował tym co ja lubię 🙂
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

kanapkaaaaa pisze: wt kwie 04, 2023 5:57 pm Kiedyś miałam takiego znajomego, który mówił coś tylko po to żeby wywołać czyjąś reakcje, w jego mniemaniu prawidłową.
Nie interesuje mnie ani twoja reakcja ani jego !!! Pisze co uważam. A Twoje lęki moim zdaniem są spowodowane tym ze nie pisze bezpośrenio do ciebie i o tobie. Ale wybacz, jestem już tu tyle że dopuki ktoś soe konkretnie nie przedstawi i konkretnie nie zacznie pisać, to raczej mam ograniczone zaufanie...
kanapkaaaaa
bywalec

FreshEscape pisze: wt kwie 04, 2023 6:32 pm
kanapkaaaaa pisze: wt kwie 04, 2023 5:57 pm Kiedyś miałam takiego znajomego, który mówił coś tylko po to żeby wywołać czyjąś reakcje, w jego mniemaniu prawidłową.
Nie interesuje mnie ani twoja reakcja ani jego !!! Pisze co uważam. A Twoje lęki moim zdaniem są spowodowane tym ze nie pisze bezpośrenio do ciebie i o tobie. Ale wybacz, jestem już tu tyle że dopuki ktoś soe konkretnie nie przedstawi i konkretnie nie zacznie pisać, to raczej mam ograniczone zaufanie...
No, teraz zdecydowanie lepiej :)
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

kanapkaaaaa pisze: wt kwie 04, 2023 5:57 pm A ja lubię jak wszystko się toczy swoim torem.
To wiesz, że jesteś w mniejszości? Laski kochają dwuznaczności, umizgi, niepewność, flirty wieczne zdobywanie aż do finału :D Dziś takiej prostolinijności bardzo brakuje na świecie. Celebruj więc to w sobie bo jest to coś wyjątkowego i obecnie rzadko spotykanego, a przy tym wcale nie mniej cenionego niż sztuka dobrego flirtu. Zazwyczaj jak czegoś jest mało to jest to w cenie.
spring_
bywalec

Post autor: spring_ »

Catastrophique pisze: ndz kwie 02, 2023 11:33 pm A moze to raczej mało śmieszne - to byłby prawdziwy dramat.
Najbardziej opiniotwórcze forum w internecie. W naszą chorobę wierzą tak jak papież polak umiera idąc do okna pobłogosławic. Tak samo jak uwierzyć że ktoś zasłabł bo byl w żabce i umarł z przemęczenia
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
spring_
bywalec

Post autor: spring_ »

pingui pisze: śr kwie 05, 2023 9:15 pm
kanapkaaaaa pisze: wt kwie 04, 2023 5:57 pm A ja lubię jak wszystko się toczy swoim torem.
To wiesz, że jesteś w mniejszości? Laski kochają dwuznaczności, umizgi, niepewność, flirty wieczne zdobywanie aż do finału :D Dziś takiej prostolinijności bardzo brakuje na świecie. Celebruj więc to w sobie bo jest to coś wyjątkowego i obecnie rzadko spotykanego, a przy tym wcale nie mniej cenionego niż sztuka dobrego flirtu. Zazwyczaj jak czegoś jest mało to jest to w cenie.
Wszystko to fikcja literacka. Ja nie rozumiem. Jak można dać się tak zmemować. Co ci siedzi? Tyłek push upy? Uśmiech?
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa

Wróć do „kto pomoże”