Ciężkie zaburzenie psychiczne a ślub

relacje rodzinne i ogólnie interpersonalne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Ciężkie zaburzenie psychiczne a ślub

Post autor: Meduzola »

Catastrophique pisze: pt cze 09, 2023 4:00 pm (...) Nie masz wplywu na nic i na nikogo. Czas zdać sobie z tego sprawę i wziąć się za własne, beznadziejne życie ;).
Co ty nie powiesz, patałachu!? Wolałabym wskoczyć w ogień, niż poddać się twojemu beznadziejnemu coachowaniu. Twoje życie jest denne, prostaku. A te zagadywane przez ciebie na ulicy kobiety, powinny ci w ryj strzelić, wymoczku...
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Post autor: Amann »

Dokonałem analizy i odkryłem że ktoś z Warszawy moby uswiadomic srodowisko od psychicznego Catastrophique jaki jest naprawdę. Może forum Evot się pod tym podpisze
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Amann pisze: pt cze 09, 2023 4:13 pm Dokonałem analizy i odkryłem że ktoś z Warszawy moby uswiadomic srodowisko od psychicznego Catastrophique jaki jest naprawdę. Może forum Evot się pod tym podpisze
E tam, swoje brudy trzeba we własnym domu prać, a nie je wywlekać. Jeszcze nas oskarży o zniesławienie. Nie pisz tego publicznie, tylko może w e-mailach do wybranych osób. Bo my wiemy, co to za jeden, już dawno to sobie uświadomiliśmy. Ps. On ma własną firmę, ale jest wspierany finansowo (i merytorycznie) przez farmakologicznych lobbystów. Przecież jego główna, ach główna figura retoryczna to "psychoza", oczywiście dla straszenia. A pierwsze, co mówi słuchaczom to to, że ma schizofrenię paranoidalną i niesamowicie dobrze sobie z nią radzi. Mnie się wydaje, że jego znajomi, czyli jego środowisko to proniemiecka sitwa lekowa. Oni sponsorują psychiatrom i pielęgniarkom chyba też wycieczki, plus kolorowe notesy i długopisy. A badań nad ubocznymi skutkami leków (w tym "fobii społecznej") to oni chętnie nie robią. Spoko, ja biorę leki psychotropowe, ale wiem, że psychiatrze nikt nigdy nic nie udowodni. Oni piszą raporty specyficznym językiem i bardzo trudno jest te komunikaty rozszyfrować.
Ostatnio zmieniony pt cze 09, 2023 4:46 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Wyzwiska, grozby i teorie spiskowe. I jak tu traktować Was powaznie? xD
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pt cze 09, 2023 4:34 pm Wyzwiska, grozby i teorie spiskowe. I jak tu traktować Was powaznie? xD
Na wznak, pustaku. Zobacz, co zrobiłeś z tym wątkiem. A spiski to żadna teoria, trzeba tylko klapki z oczu zdjąć. Stały element rzeczywistości, obejrzyj chociaż jeden odcinek jakiegoś historycznego serialu, niedojebku, choć przy twoich życiowych kryteriach, ty nic nie jesteś w stanie pojąć. Już dawno temu sprzedałeś swoje dupsko.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

A Ty? Co zrobiłaś tutaj? Widzisz jakich slow uzywasz w moim kierunku?
Wiesz jak się pogrążasz pisząc do mnie w taki sposób? ;)
Mowisz, ze to ja jestem ten zly, ale czy odzywam się do Ciebie tak jak Ty do mnie?
Bardzo to kobiece i zachęcające do Ciebie ;).
Zwalczac należy hejt, chamstwo i brak kultury (wypisz wymaluj Wy), nie pisanie prawdy, chocby nie wiem jak byla bolesna.
Jak pisalem wcześniej - forum frustratow.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pt cze 09, 2023 4:52 pm A Ty? Co zrobiłaś tutaj? Widzisz jakich slow uzywasz w moim kierunku?
Wiesz jak się pogrążasz pisząc do mnie w taki sposób? ;)
Mowisz, ze to ja jestem ten zly, ale czy odzywam się do Ciebie tak jak Ty do mnie? Bardzo to kobiece i zachęcające do Ciebie ;). Zwalczac należy hejt, chamstwo i brak kultury (wypisz wymaluj Wy), nie pisanie prawdy, chocby nie wiem jak byla bolesna. Jak pisalem wcześniej - forum frustratow.
Jesteś nudny jak flaki na oleju. I jeszcze myślisz, że masz jakiś monopol na prawdę, kto tu jest żałosny, no nie wiem, nie wiem...
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Gdy koncza sie argumenty a zaczynaja wyzwiska - to jest mocno żałosne, na pewno nie tylko w moim mniemaniu.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Tak samo Cezary, Słonecznik reagował i inni.
Wyzwiska, grozby etc.
Ale z Was slabiaki :/.
Zero umiejętności panowania nad sobą.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Argumentów było już dużo, tylko ty ich w ogóle nie przyjmujesz do wiadomości. Ty podprogowo też zawsze obrażasz, np. myśląc i twierdząc, że chcielibyśmy mieć życie takie jak twoje. Cezary123 potrafi prowadzić życie bez forum i żal mu dupy nie ściska, gdy nie może postawić kropki nad i. Niedaleko ci do niespełnionego w życiu frustrata. Nie wiem, skąd ta mania wyższości u ciebie i które dziedziny życia chcesz nadrobić tu na forum, czego nie możesz w realu. Może jednak kozetka u psychoanalityka..?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Insynuacje, odwracanie kota ogonem, ciągle ataki personalne. Zanizasz poziom dyskusji nie tylko przez wyzwiska jak widać. Taki poziom nie jest dla mnie akceptowalny, kompletna strata czasu.
PS. Naprawdę nabierz dystansu do mnie bo się będziesz tutaj tylko męczyc ;).
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

A ja mam cię serdecznie w dupie. Niemniej będę ci stosowała kontrę, bo *słowo niedozwolone* jak potłuczony. Twoja retoryka natomiast to kolos na glinianych nogach. Słabiutka ta twoja retoryka. Piszesz i pewnie też myślisz tak, że przesz do przodu zupełnie na oślep, w ogóle nie biorąc pod uwagę tego, że coś zostało już napisane. Nie czytasz ponownie danego wątku w całości, by ogarnąć jego strukturę i poboczne znaczenia. Merytoryczne dno.
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Catastrophique to prawda że jest dnem i poinformowała już ludzi którzy chcą go nawracać ale on nie ogarnia niczego bo jest bardzo toporowaty i wszystko jasne jest strasznie ze jest gównojadem.
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Catastrophique instynktownie czuję moją wyższość nad nim kontrolę nad nim i dla tego unika zemną rozmowy bo wtedy naprawdę będzie można nalać mu do paszczy szambo ekologiczne

To jest rada by uniknąć tego. Totalnie darmowa dostawa gwarancja producenta
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

przegłosowany pisze: czw cze 08, 2023 3:42 am Dobrze to napisałeś. Inteligentna bestia z Ciebie. :)
Dzięki i wzajemnie. Też widać kolego, że nie jesteś w ciemię bity.
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Digital pisze: pt cze 09, 2023 11:24 pm
przegłosowany pisze: czw cze 08, 2023 3:42 am Dobrze to napisałeś. Inteligentna bestia z Ciebie. :)
Dzięki i wzajemnie. Też widać kolego, że nie jesteś w ciemię bity.
A mnie kto pochwalić. Uwaga pedofile nie jest już dostępny na stronie sklepu to bardzo gorąco polecamy również wleciał na rzecz osób pełnoletnich
kanapkaaaaa
bywalec

Post autor: kanapkaaaaa »

Bez ślubu. Jestem bezpłodna także uważać :angelic-grayflying: no dawaj byczku najmilszy do roboty
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

kanapkaaaaa pisze: sob cze 10, 2023 6:47 am Bez ślubu. Jestem bezpłodna także uważać :angelic-grayflying: no dawaj byczku najmilszy do roboty
Tak więc kocham to miasto liczące ponad 20 lat. Jak mija południe w tym roku? Kto może skorzystać z bezpłatnych narzędzi do specjalisty tylko na imprezie charytatywnej
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

poczytałem wasze posty
tu o slubie a wy kłotnie
naprawde zaniżacie poziom evota
ogarnijcie sie wszyscy
po co wypisywac bzdury
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie ilość postów a jakość
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

By z kobietą się związać na stałe to muszę zobaczyć jej twarz na żywo oraz jakie ona ma oczy! Kobieta musi być zdrowa bym się w niej mógł zakochać!

Wróć do „rodzina i otoczenie”