Serdolect
Moderator: moderatorzy
Re: Serdolect
12mg
jestem gruba
mało siły mam
Sen różnie
Mam dobry ogląd rzeczywistości, samoświadomość, ale słabą pamięć (myśli szybko znikają rwą się)
Lekarka nie zna tego leku i chce mi zmienić, a ja nie chcę zgłupieć
Brak nie tylko intensywnej aktywności fizycznej, ale i ostatnio rzadka aktywność o średniej intensywności (prócz prac domowych) doprowadziła do takiego stanu, nie ma co obwiniać o brak sił i stan serca Serdolectu.
Niestety leki tak działajà ze nie ma się ochoty na aktywność fizyczna i produkują otyłość która zabija
- piotrs
- zaufany użytkownik
no tak jest po lekach pamal ko
moze magnez bierz na energie ?
mozesz zmienic lek np reagila nowa jest
ja na starym solianie zamienniku aposuprid
duzo sie nie je ale tez tyje
moze magnez bierz na energie ?

ja na starym solianie zamienniku aposuprid
duzo sie nie je ale tez tyje
Nie mogę sobie pozwolić w obecnej sytuacji życiowej na testowanie leków i ewentualne niepowodzenia.
Stosuję potas, spróbuję magnez i b12.
To lek niebezpieczny
Leczenie schizofrenii. Ze względu na bezpieczeństwo dotyczące układu krążenia, sertyndol należy stosować wyłącznie u pacjentów, którzy nie tolerują przynajmniej jednego innego leku przeciwpsychotycznego. Preparatu nie należy stosować w sytuacjach nagłych, w celu szybkiego złagodzenia objawów u pacjentów z ostrymi zaburzeniami
https://www.medicover.pl/leki/serdolect,23622,d,1344
Leczenie schizofrenii. Ze względu na bezpieczeństwo dotyczące układu krążenia, sertyndol należy stosować wyłącznie u pacjentów, którzy nie tolerują przynajmniej jednego innego leku przeciwpsychotycznego. Preparatu nie należy stosować w sytuacjach nagłych, w celu szybkiego złagodzenia objawów u pacjentów z ostrymi zaburzeniami
https://www.medicover.pl/leki/serdolect,23622,d,1344
Nie hak każdy Ten jest szczególnie niebezpieczny Stosujr siegojako lek ostatniego ratunku albo wcale
Nie strasz?
Biorę go 10lat.