Głosy a rozmowa i diagnoza Egzorcysty

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Moniko02
zaufany użytkownik
Status: niezdolna do pracy
Gadu-Gadu: 47147715

Głosy a rozmowa i diagnoza Egzorcysty

Post autor: Moniko02 »

Mój tata powiedział, że po wypisie ze szpitala umówi mnie na wizytę z księdzem Egzorcystą, którego zna jego partnerka (a jest ich dwóch na pomorzu tylko), bo moje głosy mogą mieć postać demona. Czy u was też takie głosy były uciążliwe i dokuczające, że próbowaliście sobie odebrać życie? Bo ja tak, i stale mnie do tego namawiają. Na razie ich nie ma, ale wiem, że będą prędzej czy później.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Głosy a rozmowa i diagnoza Egzorcysty

Post autor: Amannn »

Najgorsze co możesz zrobić to iść do egzorcysty. To znaczy za jeszcze gorsze możesz uważać branie leków. Poczytaj o pracy z głosami idź na psychologię głębi itd nie słuchaj tych głosów ale też nie ignoruj ich zastanów się czemu one takie są poddaj się psychoterapii
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Możesz porozmawiać natomiast z egzorcysta o odszkodowaniu od kościoła za przymusowa religie i jej konsekwencje

https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/ ... 01689.html
Awatar użytkownika
Piotrrr
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrrr »

Hej, z jednej strony ludzie chodzą np. do szamana by odpędził duchy, to wydaje się, że egzorcysta może tez nie być złym pomysłem.
Ja jednak jestem dość sceptyczny (choć pewnie zależy wszystko od nastawienia danej osoby).
Jak bylem młody to oglądałem film o takiej dość głośnej sprawie dziewczyny, która była ponoć nawiedzona przez demony i odprawiano na niej egzorcyzmy.
Niestety zakończyło się to niestety tragicznie dla dziewczyny.
Jak te egzorcyzmy wyglądały czasem mozna znaleźć w internecie. Dziewczyna była Niemką. Jeśli będziesz szukała tych filmików to od razu polecam znaleźć film fabularny na jej temat (przedstawia sytuacje w całkiem innym świetle), tytułu nie pamiętam, ale jest to niemiecki film.
Jak mówię jestem dość sceptycznie nastawiony do takich rzeczy. (ale jestem też nie wierzącą osobą). Choć jak koleżanka jechała do szamana to wspierałem ją w tym zamiarze, ale nie dlatego, że szaman pomoże (to moja opinia) ale dlatego ze wyprawa ma pozytywny wpływ, a szaman jest tylko dodatkiem, choć dla koleżanki był to główny powód podróży.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Egzorcyzmy to moim zdaniem nakręcanie psychozy i jaranie się tym ze ktoś ja ma. Osobiście radziłbym omijać egzorcystów z daleka
TomekTeamGłosy
bywalec

Post autor: TomekTeamGłosy »

Amannn pisze: pt sty 06, 2023 7:59 pm Poczytaj o pracy z głosami
Gdzie o tym można przeczytać pod jakim hasłem szukać.
TomekTeamGłosy
bywalec

Tak jak pisałaś mogą mieć postać demona i mogą namawiać do samobójstwa. Ale jeśli jeszcze nie widziałaś najwyższego szatana to jeszcze nic nie widziałaś.
TomekTeamGłosy
bywalec

Jest tylko jedna metoda na to szczegółowy opis i publikacja. Jest to oczywiście tylko moja opinia. Aktualnie byłem w wojnie 24 godziny na dobę od około 8 dni. Wcześniej miałem może dzień dwa przerwy i wcześniej też z 8 dni wojny. W sumie ostatnio trzy lata. Wszystko zaczęło się w roku 1995. Ogólnie wojna w świecie duchowym z NAJWYŻSZYM Szatanem.

Najwyższy Szatan wykorzystuje chrześcijaństwo do oskarżania swoich ofiar. Reasumując krzyż do góry nogami w pentagramie.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

egzorcysta nie pomoze, tutaj trzeba lekow psychotropowych czyt. neurleptykow. Ja odbieralem moje glosy jak glos demona, zostalem hospitalizowany po czasie kiedy leki sie nasycily przeszlo mi i jedynie pozostaly mi wspomnienia z tego stanu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”