Dobry Dzień

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Skryty
zarejestrowany użytkownik

Dobry Dzień

Post autor: Skryty »

Siema Wszystkim,

Choruję na schizofrenię od ładnych kilkunastu lat, chociaż z początku miałem rozpoznane splątanie, chorobę dwubiegunową,depresję i coś tam jeszcze. Ostatecznie zgłosiłem się do szpitala na pełną diagnozę i wyszło zespół paranoidalny :roll:
Z leków brałem tylko jeden, zacząłem 15 lat temu olanzapinę 5mg, dzisiaj jest to 20mg swift. I powiem wam że te 20mg swifta działa słabiej jak kiedyś ta piątka. Mam tylko jeden jedyny objaw niepożądany, apetycik :dance:
Mam nadzieję poznać tu wielu fajnych ludzi, którzy również zmagają się taka a nie inną chorobą. W kupie raźniej :pray:

pozdrawiam
Skryty
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Dobry Dzień

Post autor: Amannn »

Witaj

Czuj się jak u siebie w domu.
Awatar użytkownika
Ja Ja 39 M
bywalec

Post autor: Ja Ja 39 M »

Witam! Miłego Dnia!
O Szczęściu - Władysław Tatarkiewicz.... :dance:
Awatar użytkownika
hidden92
bywalec

Post autor: hidden92 »

Cześć wszystkim, ja też jestem nowy, wcześniej leczyłem się na depresję i zaburzenia lękowe. Od 2018 roku mam rozpoznanie schizofrenia paranoidalna. Byłem w złym stanie, myślałem że cała moja rodzina to psychopaci. Na szczęście leki mi pomogły. Cieszę się że, mogę być tu z wami na tym forum. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt !
Awatar użytkownika
Moniko02
zaufany użytkownik
Status: niezdolna do pracy
Gadu-Gadu: 47147715

Post autor: Moniko02 »

Cześć,
Jak znalazłeś nasze forum? I jak przytyłeś na tej olanzapinie? Ten lek zupełnie na mnie nie działa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”