Jaki macie sposób na omamy?
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Jaki macie sposób na omamy?
Cześć, jestem tu nowy. Od ok. roku zmagam się z omamami tj. pojawiają mi się myśli w głowie z którymi prowadzę dialog (oczywiście wewnętrzny). Obecnie jestem na pernazynie 200 i zoloft 100. Omamy występują z różnym nasileniem (dzisiaj są nieznośne). Znacie jakiś dobry lek albo sposób, żeby się ich pozbyć i być w tu i teraz?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: Jaki macie sposób na omamy?
ja tez biore perazyne ale to jest na lęki> na to co piszesz wymyślono tylko olanzapine,ten drugi chyba tez do tej kategorii nie należy.powodzenia
-
Pernazynie to neuroleptyk tak jak olanzapina.
Poczytaj Junga jak on radził sobie z treściami nieświadomymi. I to nie są omamy z tego co piszesz tylko personifikacja nieświadomości być może zbiorowej.Prochowiec pisze: ↑pn lis 21, 2022 6:48 pm Cześć, jestem tu nowy. Od ok. roku zmagam się z omamami tj. pojawiają mi się myśli w głowie z którymi prowadzę dialog (oczywiście wewnętrzny). Obecnie jestem na pernazynie 200 i zoloft 100. Omamy występują z różnym nasileniem (dzisiaj są nieznośne). Znacie jakiś dobry lek albo sposób, żeby się ich pozbyć i być w tu i teraz?
Pozdrawiam
-
Jung też miał coś takiego?
Tak oczywiście tylko on się nie truł lekami on o tym napisał książki i stworzył podwaliny psychologii 6 lat to miał
- Kiciuś_XXL
- moderator
O co Ci chodzi pedale? Chcesz mnie ciągle gwałcić słownie. Walisz gruchę gdy mnie czytasz i do mnie piszesz.? Siedzisz tylko w czterech ścianach sam na świecie i w Internecie się popisujesz udowodniając swoją wartość poniżając mnie oraz Trickstera i Catastrophique.
Czy wygląda na to że Zbyszek, właściciel tego forum to onanista i idzie za twoją radą i manipulacją że poznbawił mnie tak łatwo funkcji moderatora. Co skrywa w ciemnych stronach nasz Zbyszek że cię posłuchał? czego matoł się boi?
Mam opuścić to forum panie Zbysztu debilu i Amannnie masturbatorze zaj.eb.any?
Czy Zbyszek to krypto gej albo jakiś dewiant tajemny?
Tak katastrofo i triksterze wyzywajcie mnie i Zbyszka razem z kiciusiem.
-
Swoje prywatne wojny proszę załatwiać między sobą, a nie w postach.