Największy grzech człowieka
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
Największy grzech człowieka
Największym grzechem człowieka, niezaprzeczalnie, jest utwierdzać pop***go człowieka w jego urojeniach. A administracja tego forum grzeszy na potęgę. Wiem że nie powinno sie wymagać od ludzi zaburzonych jakichś ludzkich form życia. Ale to co sie tu ostatnio ze znanym użytkownikiem Ammannn od Janie Pawla to powinno być w podręcznikach dla ludzi zawodowo zajmujących się psychiatrią co można zrobić zaburzonemu człowiekowi. Tu nawet nie ma się za bardzo do kogo zwrócić z reakcją. Bo administracja tego forum najchętniej w najcięższych psychozach przytuliła by cie i powiedziałą "wszystko jest w porządku, jesteś pojechany, ale to nie ty ! to świat jest pojechany. A ty se żyj w swoim bajkowym świcie i każdy co cI powiem brzydko - skasujemy. Żebyś sie czasem nie poczuł brzydko. WIECEJ SZKODY NIŻ POZYTKU, CIĄG DALSZY. GRATULUJE !!!
Re: Największy grzech człowieka
Kompleks zbawcy XD. Chyba pora się zgłosić kolejny raz do szpitala. Bo twoja psychoza znów spadla na ciebie jak grom z jasnego nieba. Jesteś idealnym przykładem, conajmniej źle dobranych lekow o ile je bierzesz a może dostajesz je z jasnego nieba.
- Kiciuś_XXL
- moderator
To jest oszust, manipulant i mitoman
- Kiciuś_XXL
- moderator
Narobił sobie dużo wrogów we w tym miejscu tutaj.
jeśli byłoby więcej chętnych którzy chcieliby poznać jego dane personalne
Imię nazwisko, wiek, adres zamieszkania, zdjęcie
oraz łamanie prawa za które grozi wiele lat więzienia to mógłbym to zrobić
jeśli byłoby więcej chętnych którzy chcieliby poznać jego dane personalne
Imię nazwisko, wiek, adres zamieszkania, zdjęcie
oraz łamanie prawa za które grozi wiele lat więzienia to mógłbym to zrobić
Amannn daje czasem czadu trzeba przyznać XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Amannn daje czasem czadu trzeba przyznać XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Amannn jest nieszkodliwym obywatelem, sprawdziłem
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Zapomina zrobić kupę przed włączeniem komputera, stąd tyle napięcia.
- Kiciuś_XXL
- moderator
- Catastrophique
- bywalec
A mi szkoda gościa. Pewnie jest bardzo samotny i nieszczęśliwy, ale nie robi nic aby to zmienić, wręcz przeciwnie.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
To jest z nim tak jak z tobą.
...jak oni na mnie schizofrenik i cały smród świata tak ja na nich skunksy!...
skunksy a nie ratownicy bo :
- robią smrodu wokół życia człowieka wpuszczając go w podżegania i tzw maliny z kolcami.
- zwalają swój smród na innych - naiwnych co to nigdy nie mają prawa się obronić.
- wykorzystują/naginają prawo przeciwko prawu!...robiąc dużo nieznośnego smrodu (czasem nawet ze skutkiem śmiertelnym).
przezwiska vs przezwiska ! )
i już mi lepiej że się podzieliłam xD
skunksy a nie ratownicy bo :
- robią smrodu wokół życia człowieka wpuszczając go w podżegania i tzw maliny z kolcami.
- zwalają swój smród na innych - naiwnych co to nigdy nie mają prawa się obronić.
- wykorzystują/naginają prawo przeciwko prawu!...robiąc dużo nieznośnego smrodu (czasem nawet ze skutkiem śmiertelnym).
przezwiska vs przezwiska ! )
i już mi lepiej że się podzieliłam xD
i raczej nigdy się już nie pogodzę/ nie wybaczę że księża kościelni polscy jak czarnoksiężnicy puszczają klątwy na swoich wiernych.;
A to 8 błogosławieństw
A to w ciemnościach nie wiedzy niech gnije czy jakoś tak
i pewnie wiele innych tego typu przykłady.
Choć wierząca jestem, bo z reguły agnostyk.
A to 8 błogosławieństw
A to w ciemnościach nie wiedzy niech gnije czy jakoś tak
i pewnie wiele innych tego typu przykłady.
Choć wierząca jestem, bo z reguły agnostyk.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Sorki Catulka, ale coś bym skreśliłCatastrophique pisze: ↑sob lis 05, 2022 12:25 am A mi szkoda gościa. Pewnie jest bardzo samotny i nieszczęśliwy, ale nie robi nic aby to zmienić, wręcz przeciwnie.
̶A̶ ̶m̶i̶ ̶s̶z̶k̶o̶d̶a̶ ̶g̶o̶ś̶c̶i̶a̶.̶ ̶P̶e̶w̶n̶i̶e̶ ̶j̶e̶s̶t̶ ̶b̶a̶r̶d̶z̶o̶ ̶s̶a̶m̶o̶t̶n̶y̶ ̶i̶ ̶n̶i̶e̶s̶z̶c̶z̶ę̶ś̶l̶i̶w̶y̶,̶ ̶a̶l̶e̶ ̶n̶i̶e̶ ̶r̶o̶b̶i̶ ̶n̶i̶c̶ ̶a̶b̶y̶ ̶t̶o̶ ̶z̶m̶i̶e̶n̶i̶ć̶,̶ ̶w̶r̶ę̶c̶z̶ ̶p̶r̶z̶e̶c̶i̶w̶n̶i̶e̶.̶
W sumie to już niewiem o kim mowa czy o księżach czy o ludziach czy oZły Kicius_XXL pisze: ↑sob lis 05, 2022 2:51 amSorki Catulka, ale coś bym skreśliłCatastrophique pisze: ↑sob lis 05, 2022 12:25 am A mi szkoda gościa. Pewnie jest bardzo samotny i nieszczęśliwy, ale nie robi nic aby to zmienić, wręcz przeciwnie.
̶A̶ ̶m̶i̶ ̶s̶z̶k̶o̶d̶a̶ ̶g̶o̶ś̶c̶i̶a̶.̶ ̶P̶e̶w̶n̶i̶e̶ ̶j̶e̶s̶t̶ ̶b̶a̶r̶d̶z̶o̶ ̶s̶a̶m̶o̶t̶n̶y̶ ̶i̶ ̶n̶i̶e̶s̶z̶c̶z̶ę̶ś̶l̶i̶w̶y̶,̶ ̶a̶l̶e̶ ̶n̶i̶e̶ ̶r̶o̶b̶i̶ ̶n̶i̶c̶ ̶a̶b̶y̶ ̶t̶o̶ ̶z̶m̶i̶e̶n̶i̶ć̶,̶ ̶w̶r̶ę̶c̶z̶ ̶p̶r̶z̶e̶c̶i̶w̶n̶i̶e̶.̶
FreshEscape?
Nawet nie wiem o co walczy ? Amanna rozumiem poprostu ma twarde przekonania, stara się je popierać dowodami.
Catastrophique też rozumiem choc mamy odmienne poglądy, facet uparcie walczy o swoje, poniekąd taki zawód i powinien w sumie wierzyć w to co robi.
FreshEscape to narazie dla mnie zamknięta ksiega. Poprostu nie kumam co nim kieruje.
- Kiciuś_XXL
- moderator
To przekreślone to o FreshEscape
Czyli ten Pan to nie jest zwykly człowiek, mający schize. Tylko jakiś niekoniecznie przyjemny typ z podciemnej gwiazdy o którym jest już coś więcej wiadomo
- Kiciuś_XXL
- moderator
exactly
- Kiciuś_XXL
- moderator
Ten gość korzysta z VPN ale to zupełnie w niczym nie przeszkadza.
pierwszy trop: to małopolska
pierwszy trop: to małopolska
- Kiciuś_XXL
- moderator
drugi trop
będzie miał imieniny w tym miesiącu
będzie miał imieniny w tym miesiącu