Jak schodzic z neurolpetykow.
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Jak schodzic z neurolpetykow.
Daj coś o twojej dziewczynie
-
- bywalec
Czekamy triksterek utrzymywałeś że ona nie jest czysto wirtualna?
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
Trikster pisze same bzdury. Byle pisać.
-
- bywalec
Zawsze na początku jest na ślepo, idź do szpitala to ci dobiorą i będziesz pod obserwacjąrozszczepionyumysl pisze: ↑ndz lis 06, 2022 11:16 amWidziałem po sobie, że tak nie było. Na początku psychiatra strzela na ślepo.

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
-
- zaufany użytkownik
Na codzien jak bralem przez pare to wszystko bylo ok,happy.dopiero jak chcialem to rzucic przekonalem jaka to ma moc Ogolnie to odradzam szcegolnie gwałtowne odstawienie.
-
- bywalec
Jak zwykle udziela najgorszych rad. W szpitalu cię zalekują i dostaniesz haloperidol albo olanzapinę albo rispolept lub coś i generacji. Ale trikster chce żeby każdy uszkodził sobie mózg bo on już ma uszkodzony.Trickster pisze: ↑ndz lis 06, 2022 2:46 pmZawsze na początku jest na ślepo, idź do szpitala to ci dobiorą i będziesz pod obserwacjąrozszczepionyumysl pisze: ↑ndz lis 06, 2022 11:16 amWidziałem po sobie, że tak nie było. Na początku psychiatra strzela na ślepo.![]()
-
- bywalec
mi leki w szpitalu dobrali idealnie i już leczę się nimi 10 lat 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
-
- zaufany użytkownik
Solian to staroć pod względem leków. Na 400 mg mi nie pomagał, ma pewne pozytywne skutki jako coś na rozbudzenie w małej dawce.