Legalizacja marihuany.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Legalizacja marihuany.

Post autor: Kiciuś_XXL »

Chcę aby w Polsce zalegalizowano Marihuanę.
Kto ma palić to i tak pali. Szkoda tylko że te pieniądze które wydają miłośnicy tego miękkiego narkotyku idą w ręce przestępców. A przestępcy nie budują chodników, szpitali, szkół itd
Przestępcy rosną w siłę aby mogli jeszcze bardziej kontrolować zły system. Przestępcy porywają ludzi, gwałcą, handlują nimi, torturują, mordują.
Przestepcom nie zależy na ludziach. Przestępcom zależy na forsie która daje im władzę. Im więcej mają kasy tym więcej mogą i są jeszcze silniejsi.

Dzięki legalizacji marihuany państwo będzie miało pieniądze i będzie silniejsze. Tysiące ludzi będzie miało pracę. Państwo to my wszyscy Polacy. Dzieci, studenci, rencisci, bezrobotni, bezdomni, chorzy i zdrowi. A także biznesmeni którzy też mogą budować silną Polskę.

Przeciwnicy legalizacji marihuany kierują się złymi intencjami i ja ich widzę w piekle.

Jestem za legalizacją marihuany.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Re: Legalizacja marihuany.

Post autor: amigo »

W większość Cywilizowanych krajów jest zalegalizowana marihuana.
Chociażby do posiadania paru-parunstu gramów na własny użytek i kilka roślinek.

Obecnie w krajach gdzie marihuana nie jest legalna zawartość THC wynosi około 40 %. Nasycana jest chemią a tam gdzie jest legalna THC wynosi 10-15 % .

Zgadzam się, że bandyci robią kasę na "dystrybucji" Trawki. Nie zależy im na czystości, jakości tylko oby bardziej uzależniała.
ODPOWIEDZ

Wróć do „używki: alko i inne”